Tvarohový závin s jablky

výtvory.cz | hobby, kreativní tvoření, recepty | Hobby, kreativní tvoření, recepty

01.12.2011 Publikoval(a) (488)
Rubrika: Moučníky a dezerty

Suroviny: 25 dkg hery, 25 dkg tučného tvarohu, 25 dkg polohr. mouky, špetka soli.

Postup: Z uvedených surovin uděláme těsto, rozválíme, posypeme strouhanými jablky se skořicí a přehneme. Pečeme v dobře vyhřáté troubě.

Přečtěte si také:

  • Návod na bambulkovou šálu “hraběnka”Návod na bambulkovou šálu “hraběnka” http://www.youtube.com/watch?v=_l02eXEpPxY
  • Pozvánka na výstavuPozvánka na výstavu Přijďte se podívat na moji tvorbu v rámvi výstavy kreslených obrázků a háčkované dekorace při akci Velikonoce v muzeu, kde také uvidíte i škrábaná vajíčka. Výstava kreslených obrázků autorky Dupynová Věrka se bude konat v době od […]
  • Návod na háčkovanou rybičkuNávod na háčkovanou rybičku Potřebujeme: jakoukoliv bavlněnou přízi, háček, nůžky, nalepovací oči, výplň do hraček (PES kuličky), jehla Postup: Tělo (2x): Uháčkujeme 6 KS do stahovacího očka. Do každého KS háčkujeme 2 KS (12 KS). Do každého druhého […]
  • Hrachová polévka se špenátemHrachová polévka se špenátem Suroviny: 250 g hrachu, kousek celeru, sůl, 4 stroužky česneku, 2 lžíce kukuřičné mouky, mražený listový špenát, 1 lžičku sušené majoránky. Postup: Hrách si namočíme přes noc do studené vody. Vodu ráno scedíme a dáme hrách vařit. Uvaříme […]
  • Velká japonská kuchařkaVelká japonská kuchařka První velká japonská kuchařka v České republice! Nechte se inspirovat oblíbenými recepty této asijské kuchyně. Pod vedením čtyř nejlepších japonských kuchařů, kteří působí v České republice, zvládnete přípravu sushi i japonských […]
  • Pečeme s dětmi veselá zvířátkaPečeme s dětmi veselá zvířátka Potřebujeme: 1 listové těsto, 2 žloutky na potření, pár kuliček černého pepře, 1 sáček vyloupaných slunečnicových semínek, pečící papír, vykrajovátka Postup: Na pomoučeném vále vyválíme listové těsto na placku o výšce asi 3 mm. […]
 

Leave a Reply

MojeGalanterka