Březen 2016 - výtvory.cz | hobby, kreativní tvoření, recepty

Jarní bramborový salát s ředkvičkami

29.03.2016 publikoval(a)  
Kategorie Saláty

Suroviny:

500 g brambor, 100 g ředkvičky, 2 papriky,100 g zakysané smetany nebo jogurtu, 2 lžíce majonézy, 1 vejce, citronová šťáva, sůl, pepř, cherry rajčátka na ozdobení.

Postup:

Ve slupce uvařené brambory po vychladnutí oloupejte a pokrájejte na jemné plátky. Ředkvičky nastrouhejte, papriky nakrájejte nadrobno. Vše dobře promíchejte a zalijte zálivkou. Tu si připravte smícháním smetany nebo jogurtu, majonézy, citronové šťávy a dochuťte solí, opepřete. Promíchejte a ozdobte plátky na tvrdo uvařeného vejce a cherry rajčátka.

30 dárků od srdce

27.03.2016 publikoval(a)  
Kategorie Knihy

30-darku-od-srdceUkažte svým blízkým, co pro vás znamenají, a potěšte je vlastnoručně vyrobeným dárkem s tematikou srdce. Autorka v knize představuje 30 originálních projektů různých obtížností, takže si na své přijdou tvořiví nováčci i ostřílení kreativci. Jednotlivé návody jsou představeny srozumitelným způsobem krok za krokem a doprovází je bohatá fotodokumentace, díky níž budete přesně vědět, jak postupovat. Na výrobu projektů z této knihy jsou použity lehce dostupné materiály, i přesto však okouzlí svou originalitou a působivým vzhledem.
Celý článek »

Vejce plněná bylinkovým krémem

25.03.2016 publikoval(a)  
Kategorie Pokrmy z vajec, Velikonoční recepty

K Velikonocům rozhodně patří nejen sladké pokrmy jako je beránek a mazanec, ale také různé varianty pokrmů z vajec. Nám doma velice chutnají plněná vajíčka bylinkovým krémem. Nejen že si tuto chuťovku můžete připravovat na Velikonoce, ale i když Vám třeba přijde návštěva. Ta určitě ocení výbornou chuť. U nás mají tyto vejce vždy úspěch. Co k tomu vlastně potřebujete? Celý článek »

Lip Smacker – legendární značka – vytvořila originálním balení balzámů

22.03.2016 publikoval(a)  
Kategorie Zprávy

coca-cola-classic-tin-6pcsCoca-Cola slaví 100 let od vytvoření své nezaměnitelné skleněné lahve. Lip Smacker, legendární americká značka balzámů na rty, vytvořila jedinečný dárek. A Sephora, světová společnost zaměřená na opravdovou krásu, poskytla prostor pro nezapomenutelnou oslavu.

Při příležitosti výročí Coca-Coly přichází Lip Smacker na trh s originálním balením svých balzámů – s plechovou krabičkou, která skrývá hned 6 balzámů. Každý má jinou, vždycky však originální a svěží, příchuť. Užít si můžete Lip Smacker s příchutí tradiční Coca-Coly, stejně jako koly vanilkové a višňové, kromě nich v krabičce najdete balzámy s příchutí hroznové, tropické a pomerančové Fanty. V České republice toto balení exkluzivně nabízí pouze prodejny Sephora za cenu 399 Kč.
Celý článek »

MojeGalanterka