Červenec 2018 - výtvory.cz | hobby, kreativní tvoření, recepty

5 tipů, jak začít s korálkováním

14.07.2018 publikoval(a)  
Kategorie Zprávy

Šperky z korálků jsou v současné době trendy módním doplňkem. Z korálků si můžeme vyrobit zcela originální kousky dle našeho vkusu, a to nejen v oblasti šperků. Kromě šperků jsou velkým hitem různé dekorativní předměty využívané především jako dárečky k Vánocům a jiným příležitostem. Není nic lepšího než darovat vlastnoručně vyrobenou kabelku, talisman, přívěsek nebo šperk.

Co je to korálkování?

Korálkování představuje ruční výrobu šperků a dekorativních předmětů z korálků. V České republice má tato výroba jistě své postavení a určitou tradici a například šperky z korálků jsou stále více oblíbené. Při této kreativní činnosti pracujeme s bižuterními komponenty, se kterými je potřeba se důkladně seznámit.

Celý článek »

Módní návrhářka – Buď trendy!

01.07.2018 publikoval(a)  
Kategorie Knihy

Navrhni si vlastní trendy kolekci!
Baví tě vymýšlet vlastní modely, kombinovat vzory látek a navrhovat doplňky? Tak právě pro tebe jsme připravili tento kreativní módní blok. Vyber si vzor látky, přilož šablonu, obtáhni obrysy a vystřihni. Hotové tričko, kalhoty, šaty či doplňky vystřihni a nalep na obrázek modelky. Výsledný outfit dozdob samolepkami a vybarvi. Představivosti se meze nekladou, tak se do toho pusť a navrhni si vlastní trendy kolekci!
Celý článek »

MojeGalanterka