Duben 2015 - výtvory.cz | hobby, kreativní tvoření, recepty

Holčičí blok – Nakreslím si zvířátka!

10.04.2015 publikoval(a)  
Kategorie Knihy

holcici-blok-nakreslim-si-zviratkaNakresli si pejsky nebo jiná zvířátka podle své představivosti. Se šablonkami to snadno zvládneš. Pak je krásně vybarvi a ozdob samolepkami. Každému zvířátku můžeš vymyslet hezké a zajímavé jméno. Pusť se do toho, originální zábava pro milovnice zvířat právě začíná!
Celý článek »

Super kámošky – Milujeme zvířátka!

07.04.2015 publikoval(a)  
Kategorie Knihy

super-kamosky-milujeme-zviratkaBaví tě kreslit, navrhovat šaty, vybarvovat, luštit hádanky a hlavně – máš ráda zvířátka? Tak právě tebe chtějí vzít do party čtyři skvělé holky, které milují to samé. Popadni pastelky nebo fixy a užij si s nimi tu nejlepší holčičí zábavu! Bonus navíc: 60 nádherných samolepek a krásný notýsek!
Celý článek »

Domácí kečup bez jablíček

05.04.2015 publikoval(a)  
Kategorie Zavařujeme

Suroviny:

5 kg rajčat, 1 kg cibule, 3 lžíce sladké papriky, 5 zelených paprik, 45 dkg cukru, 4 lžíce soli, 20 zrnek pepře, 15 zrnek nového koření, 5 bobkových listů, 1 lžíce skořice, 5 lžic octa – dle chuti může být i více generic zithromax australia.

Postup:

Vše nakrájíme, vaříme v hrnci bez octa asi 2 hodiny, průběžně mícháme, rozmixujeme, přecedíme, přidáme ocet, vaříme do zhoustnutí, dáme do sklenic a zavaříme.

MojeGalanterka