výtvory.cz | hobby, kreativní tvoření, recepty

Domácí kečup bez jablíček

výtvory.cz | hobby, kreativní tvoření, recepty | Hobby, kreativní tvoření, recepty

05.04.2015 Publikoval(a) (1 445)
Rubrika: Zavařujeme

Suroviny:

5 kg rajčat, 1 kg cibule, 3 lžíce sladké papriky, 5 zelených paprik, 45 dkg cukru, 4 lžíce soli, 20 zrnek pepře, 15 zrnek nového koření, 5 bobkových listů, 1 lžíce skořice, 5 lžic octa – dle chuti může být i více generic zithromax australia.

Postup:

Vše nakrájíme, vaříme v hrnci bez octa asi 2 hodiny, průběžně mícháme, rozmixujeme, přecedíme, přidáme ocet, vaříme do zhoustnutí, dáme do sklenic a zavaříme.

Přečtěte si také:

  • Červeno-béžová čepiceČerveno-béžová čepice Háčkovaná čepice s aplikací květinek. Obvod hlavy cca 48cm, výška 19cm.
  • Tvarohový závin s jablkyTvarohový závin s jablky Suroviny: 25 dkg hery, 25 dkg tučného tvarohu, 25 dkg polohr. mouky, špetka soli. Postup: Z uvedených surovin uděláme těsto, rozválíme, posypeme strouhanými jablky se skořicí a přehneme. Pečeme v dobře vyhřáté troubě.
  • Marmeláda z černého rybízuMarmeláda z černého rybízu Letní měsíce mají v sobě neskutečné kouzlo v podobě čerstvého ovoce jako jsou jahody, třešně, višně, meruňky, maliny, ostružiny, ale i rybíz. Čas nám opravdu rychle letí a než se nadějeme, tak je tu podzim. Každá správná hospodyňka by pro […]
  • Letní plážové vlnyLetní plážové vlny Léto je v plném proudu - ten pravý čas oživit účes:) Toto video Vám ukáže jak rychle a jednoduše vytvořit zajímavé vlny, které dodají Vašemu vzhledu jiskru. Na pláži či kdekoli u vody s nimi budete vypadat sexy a neodolatelně. Děkujeme, […]
  • Háčkované čepičky pro malé školákyHáčkované čepičky pro malé školáky Netradiční, ale i výstřední (crazy) čepičky. Vhodné třeba na focení mladších školáků, karneval, párty, apod. Možnost výroby na zakázku (na míru), podrobnosti na www.MojeGalanterka.cz Ukázka háčkovaných čepiček pro […]
  • Karamelová polevaKaramelová poleva Karamelovou polevu snadno připravíte doma: Do rendlíku nasypte 250g pískového cukru a za stálého míchání ho zahřívejte na mírném plameni, dokud se nezačne tavit, vonět a lehce hnědnout. Pak do rendlíku postupně přilévejte horkou vodu a […]
 

Leave a Reply

MojeGalanterka