Únor 2013 - výtvory.cz | hobby, kreativní tvoření, recepty

Prostírání, polštáře a spol.

20.02.2013 publikoval(a)  
Kategorie Knihy, Vyšívání

prostirani, polstare a spol.Křížková výšivka je snadná, půvabná a moderní. Vyšijte si podle předloh a rozkresů růže, kopretiny, tulipány, vlčí mák, levanduli – květinové motivy z křížkových stehů na kvalitní vyšívací látky v bohaté barevné škále. Galerii 100 vzorů lze použít jako bohatou inspiraci na polštáře, stuhy, stolní běhouny, prostírání, kabelky, sáčky na pečivo, pouzdra na brýle, ale i na obrázky do paspart. Výšivky ozdobí jak osobní módní doplňky, tak předměty do bytového interiéru.

Knihu můžete zakoupit zde: http://www.bux.cz/knihy/130133-prostirani-polstare-a-spol.html

Kombinace barev pro háčkování aplikací

20.02.2013 publikoval(a)  
Kategorie Učíme se háčkovat

celenka-oranzova-detailPřed háčkováním každé čelenky přemýšlím, jak nakombinovat barvy na kytičky a i na samotnou čelenku. Na internetu jsem našla tyto úžasné stránky, které mi při výběru barev hodně pomáhají. Snad pomohou i Vám, milé tvořilky 🙂
Celý článek »

Vyhlášení výherců soutěže s Havana Club

19.02.2013 publikoval(a)  
Kategorie Soutěže

Soutěž skončila, blahopřejeme vylosovaným výhercům! Je nám líto, že vás nemohlo vyhrát více, ale nebojte, brzy vás čekají další soutěže o ceny, tak se máte na co těšit.

Děkujeme, že jste se opět zapojili – jsme rádi, že vás naše soutěže baví a máte chuť se zapojovat. A samozřejmě děkujeme partnerům ( www.havanaclub.cz ) za jejich podporu soutěže.  Celý článek »

Nová překvapení z kindervajíček

17.02.2013 publikoval(a)  
Kategorie Knihy, Tvoření s dětmi

nova-prekvapeni-z-kindervajicek_154_1Překvapení bude určitě velké: vajíčka z umělé hmoty, která se skrývají v čokoládových kindervajíčcích dozdobíte barvami, papírem i dalšími materiály a vyrobíte si z nich veselé figurky, třeba piráty, ovčáka nebo strašidla a různé barevné doplňky – těžítka, magnety či přívěsky na klíče. Všechny návody jsou doprovázeny předlohami a názornými ilustracemi.

Zakoupit můžete zde: http://www.anagramsro.cz/nova-prekvapeni-z-kindervajicek-x1154

Kompletní návod k vytvoření Ekozahrady a rodového statku 2. dotisk

09.02.2013 publikoval(a)  
Kategorie Knihy, Pěstujeme

ekozahrady potah F .inddObjevte s námi EKOZAHRADU – nový pohled na zahradničení a pěstitelství – a vytvořte si pro sebe a svou rodinu svůj vlastní ráj.

Nejde o žádný „moderní“ přístup. Naopak, vychází z přírodních procesů a principu permakultury, což je logický a zodpovědný přístup k životu, při němž myslíme nejen na nás, ale i naše potomky. Je určen pro každého, kdo si chce vypěstovat vlastní biozeleninu nebo na balkoně zasadit bylinky, touží po vlastním ovocném sadu nebo jezírku uprostřed záhonů kvetoucích květin. Ale také všem, kteří si myslí, že chemická hnojiva nejsou pro zahrádku to pravé a které nebaví nekončící „uklízení“ vlastní zahrady – zdolávání plevele a sekání trávy.

Autor srozumitelně vysvětluje základní pravidla fungování přírody, při jejichž dodržení je velmi snadné vytvářet krásné jedlé a přírodní zahrady. Tyto zahrady vyžadují minimální údržbu a přitom poskytují maximální užitek – bohatou úrodu a bujnou přírodu, v níž si můžete užívat života. Nezáleží na tom, jak velký prostor máte k dispozici – můžete si osázet balkon, zahrádku, ale i založit rodový statek. Celý článek »

LEGO Legends of Chima – nový magický svět

05.02.2013 publikoval(a)  
Kategorie Zprávy

loc_cragger1

  • Vše o soupeřících zvířecích kmenech a jejich hledání zdroje vzácné energie CHI
  • LEGO® Legends of Chima™ spojuje zábavu stavění s hraním rolí, dovednostmi a soutěživou hrou
  • Zcela nová vozítka Speedorz™ urychlují děj

Nové LEGO dobrodružství Legends of Chima se odehrává v daleké, kouzelné zemi obydlené zvířecími kmeny. V této zemi proudí CHI – energie z mocného zdroje, která propůjčuje zvířatům mimořádné schopnosti. Nyní je však tato mírumilovná země v ohrožení, protože krokodýlové chtějí mít CHI jen pro sebe. Legends of Chima vypráví příběh o dobru a zlu, přátelství a rodině – a o záchraně pozoruhodného království. Děti ve věku od šesti do čtrnácti let mohou s pomocí nových, hbitých Speedorz uplatnit svoje dovednosti a soutěživost při online akční hře pro dva, a na vlastní kůži tak zažít vzrušující dobrodružství.
Celý článek »

MojeGalanterka