Březen 2015 - výtvory.cz | hobby, kreativní tvoření, recepty

Nové příhody černé čarodějnice

26.03.2015 publikoval(a)  
Kategorie Knihy

nove-prihody-cerne-carodejniceČerná čarodějnice je strašidelná nešika. Sotva napraví jedno popletené kouzlo, vyčaruje další pohromu. Ještě že má dobré kamarády, kteří ji nikdy nenechají na holičkách. Se svým věrným koštětem se nezalekne dračí rodinky ani ukrutně zlé čarodějky Zlodušky. A co teprve když se její bota Žralběta rozhodne zúčastnit módní přehlídky? Jak tohle může dopadnout?
Celý článek »

Tvarohový dort s ovocem

24.03.2015 publikoval(a)  
Kategorie Moučníky a dezerty

 Suroviny: na korpus

  • 3 vejce
  • 1 vanilkový cukr
  • 80 g pískového cukru
  • 80 g polohrubé mouky
  • trochu rumu Celý článek »

Klasické české hry pro kluky a holky

17.03.2015 publikoval(a)  
Kategorie Knihy

klasicke-ceske-hry-pro-kluky-a-holkyNevíš přesně, jak se hraje Školka se švihadlem, Polívka se vaří, Krvavý koleno, Přijela babička z Číny nebo Honzo, vstávej? Tak právě pro tebe je sešit plný návodů na klasické české hry. Svolej kamarády a kamarádky a vyražte do parku nebo na hřiště. K většině her nejsou potřeba žádné pomůcky, u jiných si vystačíte s míčem, švihadlem, skákací gumou, křídou nebo několika kamínky.
Tři… dva… jedna… start! Hra začíná!
Celý článek »

Detektiv Klubko – Případ černého ducha

05.03.2015 publikoval(a)  
Kategorie Knihy

detektiv-klubko-pripad-cerneho-duchaZapoj se opět s detektivem Klubkem do pátrání. Tentokrát to s ním vypadá bledě, tedy spíš černě! Černý duch, černá sedma, černočerné Porsche a navíc ztracená pozůstalost lupiče Charlieho nebo otrávené medové perníčky. Zkušený detektiv to ale nevzdává a i když se mu smůla lepí na paty, svým důvtipem a chytrostí překoná všechny překážky a dokáže, že je na něj stále spolehnutí.
Celý článek »

Lodičkové přáníčko

02.03.2015 publikoval(a)  
Kategorie Lepidlo, Nůžky, Papír, Tvoření s dětmi

Je tu léto a s ním přípravy na prázdniny. Vyrobili jsme si přáníčka,která můžeme použít místo pohlednice či dopisu, který budeme psát domů rodičům, babičkám.
Pomůcky: tvrdý papír, barevný papír, bílý na lodičku, lepidlo.
Postup: Bílý výkres přeložíme na půl .Vytrháme menší obdelník z barevného papíru, který nalepíme na bílý.Složíme menší papírovou lodičku – nalepíme. Jako letní větřík uděláme ze 2 proužků – vítr nebo beránky. A přibalíme s sebou do kufru.

Vyšívaní andílci

01.03.2015 publikoval(a)  
Kategorie Bavlnky, Dekorace, Jehla, Textil, Vyšívání

MojeGalanterka