Leden 2013 - výtvory.cz | hobby, kreativní tvoření, recepty

Jak pečovat o své orchideje

28.01.2013 publikoval(a)  
Kategorie Knihy, Pěstujeme

jak pecovat o sve orchidejePraktická příručka, která poradí všem pěstitelům, kteří se zajímají o – nyní často prodávané – druhy orchidejí. Představíme vám deset nejběžnějších druhů doma pěstovaných orchidejí, u každé je přehled barevných variet, forem květů, podrobné informace o péči, správném umístění a nejběžnějších problémech. Tyto informace jsou doplněny údaji o přesazování, rosení, zavlažování a hnojení daného druhu aby vaše orchideje dobře prospívaly a potěšily vás krásnými a bohatými květy. Knihu v závěru doplňují informace o hydroponickém pěstování a množení orchidejí.

 

http://www.grada.cz/jak-pecovat-o-sve-orchideje_7185/kniha/katalog/

Jak být krásná? Atraktivní Vám poradí

24.01.2013 publikoval(a)  
Kategorie Zprávy

modaRáda byste se oblékala podle posledních trendů? Nevíte si rady s líčením a zajímají Vás novinky v péči o vlasy? Pak navštivte www.Atraktivni.cz.

Jak být krásná

Jak být krásná patří mezi stěžejní otázky každé moderní ženy. Dokonalý vzhled je základním kamenem našeho ženského sebevědomí, a proto se hodí vědět, kde si přečíst, jak se k němu alespoň přiblížit. Nechte si poradit, jak na krásně štíhlou postavu bez celulitidy a zářivě bílý úsměv. Péče o vlasy a pleť tvoří další nezastupitelné kamínky mozaiky komplexní ženské krásy. Recept na pleťovou masku pro náš tip pleti se hodí mít při ruce. Nedílnou součástí krásy je také správný výběr oblečení a doplňků.
Celý článek »

Soutěžte s Havana Club

23.01.2013 publikoval(a)  
Kategorie Soutěže

havana club
Zasoutěžte si o prémiový bílý rum. Pozvěte přátele a vychutnejte si známé koktejly: Cuba Libre, Floridita Daiqirí nebo Mojito a další.
Trvání soutěže: do 15.2.2013

Formulář se soutěžními otázkami: klikněte zde (odpovězte na otázky)
Odpověď na otázky naleznete na www.havanaclub.cz
Celý článek »

Razítka z vánočních ozdob

23.01.2013 publikoval(a)  
Kategorie Tvoření s dětmi

razítka z vánočních ozdob

razítka z vánočních ozdob

.

Korková razítka

23.01.2013 publikoval(a)  
Kategorie Tvoření s dětmi

korková razítka

korková razítka

.

Aranžování květin

23.01.2013 publikoval(a)  
Kategorie Dekorace, Knihy

aranzovani kvetinNabízená kolekce jednoduchých aranžmá z květin dostupných po celý rok, ať je koupíte v květinářství, nebo uříznete na své zahrádce, je inspirací. Zkuste, které barvy nejlépe ladí tón v tónu nebo jsou v kontrastu, pohrajte si s tvarem květin a vyberte správnou vázu z čirého skla, kovový kbelík, dřevěný box, starou přepravku od vína či šperkovnici. Naučte se používat aranžérskou hmotu, vázat kytice do ruky a vytvořit korsáž na svatbu. Najděte způsoby, jak co nejdéle udržet květiny čerstvé, voňavé a krásné.

 

http://www.bux.cz/knihy/111100-aranzovani-kvetin.html

Nové poznatky z aktuálního výzkumu nákupu pekárenských výrobků v Česku

23.01.2013 publikoval(a)  
Kategorie Zprávy

3344056Přední poskytovatel komplexních služeb v oblasti výzkumu trhu a veřejného mínění (od roku 1991) společnost GfK Czech (za svoje lokální hodnoty považuje „otevřenost, profesionalitu a týmovou spolupráci“) provedl na sklonku minulého roku výzkum nákupu pekárenských výrobků v Česku v širším kontextu vnitřního trhu. Výzkum byl realizován na reprezentativním vzorku 300 respondentů ve věku od 15 do 65 let a vzorku 200 hospodyněk rozložených po celé ČR metodou CAWI-Jet, poskytující rychlé odpovědi reprezentativního vzorku specifické cílové skupiny (Newsletter Marketingových novin ze dne 7. 1. 2013).

Za jídlo a nealkoholické nápoje utratí české domácnosti zhruba jednu pětinu svých výdajů (36 %). Prvenství si stále drží hypermarkety a jsou pro domácnost nejdůležitějším nákupním kanálem, co se týká potravin a drogistických výrobků (Tesco, Interspar, Globus, Makro, Kaufland, Albert Hypermarket; prodejní plocha větší než 2 500 metrů čtverečních) . Co se týká stupnice důležitosti prodejních míst, v podílu  výdajů za hypermarkety následují supermarkety (Billa, Norma, COOP, Spar, Lidl, Albert, Penny Market; prodejní plocha od 400 do 2 500 metrů čtverečních) a diskonty, které mají stejný podíl na výdajích (17 %). Malé prodejny obsadily třetí příčku. Ve snaze ušetřit a uskutečnit nákup za hranicemi našeho státu levněji, podstoupilo cestu do zahraničí alespoň jednou pouze 8 % českých domácností. Celý článek »

Šití krok za krokem

15.01.2013 publikoval(a)  
Kategorie Knihy, Šití

siti krok za krokemŠití krok za krokem je určeno těm z vás, kteří chcete zvládnout základní techniky, abyste si zhotovili nebo upravili jednoduché vybavení do bytu, oblečení a doplňky. Naučíte se základní ruční i strojové stehy, různé švy, záložky a lemy, poznáte, jak vytvarovat oděv pomocí řasení, záševků a pásku a zhotovit kapsy a zapínání.  Rady, co si pořídit do krejčovské výbavy, pomohou každému začátečníkovi.
Celý článek »

Fazolová pomazánka

15.01.2013 publikoval(a)  
Kategorie Pomazánky

Suroviny:
1 cibule, 100 g vařených fazolí, 1 kostka droždí, 3 lžíce namočených ovesných vloček ve vodě, 50 g tavený sýr, sůl, koření

Postup:
Na oleji zpěníme cibuli, přidáme droždí a opékáme, dokud nezačne houstnout. Přidáme uvařené fazole, ovesné vločky a opékáme asi 2 min. Dochutíme solí, kořením, případně posekanou petrželovou natí. Natíráme na topinky.

Květinové dekorace

14.01.2013 publikoval(a)  
Kategorie Dekorace, Knihy

kvetinove-dekorace_152_1Květinové dekorace trochu jinak! Z kouzelných barev windowcolor se dají vytvořit nejen obrázky do oken, ale i nádherné dekorace. V knize najdete skvělé nápady květinových dekorací z windowcolor kombinovaných s organzou, peříčky, drátem, stužkami a dalšími materiály.

http://www.anagramsro.cz/kvetinove-dekorace-x1152

MojeGalanterka