Září 2014 - výtvory.cz | hobby, kreativní tvoření, recepty

Kreslení podle šablon – PRINCEZNY

30.09.2014 publikoval(a)  
Kategorie Knihy

kresleni podle sablon-princeznyNakresli obrázky jako z pohádky! V knížce najdeš 30 nejrůznějších šablon s pohádkovými motivy. Krásné princezny, prince, koně nebo královský zámek. Všechny můžeš libovolně kombinovat a nakreslit tak pokaždé jiný obrázek. Pro inspiraci jsme připravili 32 předloh, které můžeš dokreslit a vybarvit podle vlastní fantazie.
A pohádka může začít!
Celý článek »

Kreslení podle šablon – KOUZELNÁ VÍLA

27.09.2014 publikoval(a)  
Kategorie Knihy

kresleni-podle-sablon_kouzelna-vilaNakresli obrázky plné kouzel! V knížce najdeš 30 nejrůznějších šablon od něžné víly až po veselého dráčka. Všechny šablony můžeš libovolně kombinovat a nakreslit tak pokaždé jiný obrázek. Pro inspiraci jsme připravili 32 obrázků, které můžeš dokreslit a vybarvit podle vlastní fantazie.
A kouzla mohou začít!
Celý článek »

Háčkované botičky, vysoké (video-návod)

Králík na česneku

26.09.2014 publikoval(a)  
Kategorie Králík

Suroviny:

Budeme potřebovat: jednoho králíka (nebo králičí zadek), sůl, kmín, jedna malá cibulka, 50 g másla, 50 g slaniny, 3 celé pepře, 3 stroužky česneku, plnotučná hořčice.

Postup:

Odblaněné maso opláchneme, osušíme, proložíme na nudličky nakrájenou polovinou slaniny a potřeme česnekem utřeným se solí. Celý článek »

Detox šatníku

25.09.2014 publikoval(a)  
Kategorie Knihy

Obálka Detox šatníku.inddAč se to nezdá, organizace šatníků, skříní a šuplíků je důležitou součástí života. Práce na novém uspořádání je vlastně psychologickou očistou s nádechem duchovna, kterou jednou za čas potřebuje každý z nás. Proč tedy nevyužít malou zkratku k „cíli“, kterou nabízí právě tato kniha?
Celý článek »

Kuřecí směs v bramboráku

25.09.2014 publikoval(a)  
Kategorie Drůběž

Suroviny:
300 g kuřecího masa

½ lžičky karí koření

½ lžičky grilovacího koření

1 lžička sojové omáčky

1 sklenice leča

2 stroužky česneku

1 lžíce kečupu

1 cibule

olej Celý článek »

Materiál přízí – bavlna

25.09.2014 publikoval(a)  
Kategorie Háčkování, Pletení

Výrobky z bavlněných přízí mají příjemný omak a sají značné množství vlhkosti. Bavlněné příze můžete použít na pletení nebo háčkování oděvů přímo na tělo. Halenky nebo svetříky upletené z bavlny se hodí hlavně na léto, kdy právě nejvíce oceníte, že „nekouše“. Samozřejmě můžete tyto bavlněné příze použít i na jiné pletené výrobky: halenku na léto, teplý svetr, čepici, šátky nebo i extravagantní tašky a kabelky – fantazii se meze nekladou!

Holčičí svět – Čtyři kámošky v akci

19.09.2014 publikoval(a)  
Kategorie Knihy

holcici svet-4 kamosky v akciVítej v holčičím světě! Poznej čtyři nové kámošky a nech se inspirovat jejich různorodými koníčky a tím, jak společně tráví volný čas. Jedna miluje zpěv a muziku, druhá sport a pohyb, třetí módu a oblékání, a čtvrtá přírodu a tajemno. Holky ti poradí, jak si najít koníček, který tě bude bavit a který bude skvěle doplňovat tvoji osobnost. K tomu přidají řadu zábavných testů, návodů a rad, jak si stylově vyzdobit pokoj nebo jak uspořádat skvělou párty, o které si bude vyprávět celá škola.
Celý článek »

Dlouhý náhrdelník zlato-měděný

19.09.2014 publikoval(a)  
Kategorie Návody

Je tady móda zlaté barvy a nápadných velkých šperků. A právě takový šperk si můžeme velmi lehce vyrobit sami. Dlouhý náhrdelník v měděné a zlaté barvě, netradiční kombinace barev, která vypadá úžasně. Další návody na šperky najdete na www.potvor.cz

 


Pomůcky:  Celý článek »

Háčkované myší přívěsky

19.09.2014 publikoval(a)  
Kategorie Háčkování, Na prodej

MojeGalanterka