výtvory.cz | hobby, kreativní tvoření, recepty

Báječné kreslení

výtvory.cz | hobby, kreativní tvoření, recepty | Hobby, kreativní tvoření, recepty

20.11.2014 Publikoval(a) (116)
Rubrika: Knihy

bajecne kresleniČaruj a hraj si s barevnými pastelkami!

  • nauč se kreslit zvířátka nebo dopravní prostředky
  • spoj tečky a objev, co se za nimi skrývá
  • obrázky krásně vybarvi a daruj mamince nebo si je vystav v pokojíčku

K zakoupení zde: www.fragment.cz

Přečtěte si také:

  • Ozdobné balení dárků, 3.dílOzdobné balení dárků, 3.díl Zatímco v předchozích dvou dílech Vás autorka Radka Křivánková seznámila s různými způsoby balení dárků, s výrobou ozdob a mašlí na dárky, tento třetí díl sestavila ze tří samostatných částí nazvaných Jak vyrobit krabičky, Jak vtipně […]
  • Pečeme s dětmi veselá zvířátkaPečeme s dětmi veselá zvířátka Potřebujeme: 1 listové těsto, 2 žloutky na potření, pár kuliček černého pepře, 1 sáček vyloupaných slunečnicových semínek, pečící papír, vykrajovátka Postup: Na pomoučeném vále vyválíme listové těsto na placku o výšce asi 3 mm. […]
  • Malý háčkovaný motýlek 3DMalý háčkovaný motýlek 3D Popis: řádek č.1+2+3+5 háčkuji jednou a č. 4 jinou barvou řádek č. 3 začínám jedním "malým" obloučkem, následují dva "velké" obloučky, pak dva "malé" a zase dva "velké", končím jedním "malým". řádek č. 5 háčkuji obdobně - […]
  • Makový koláčMakový koláč Suroviny: Nádivka: 350 g máku, 4 lžíce moučkového cukru, 1 vanilkový cukr, 500 ml mléka, 1 lžíce rum, 2 lžíce mletých ořechů, 2 lžíce povidel, skořice Drobenka: 60 g másla, 60 g cukru, 170 g hrubé mouky Těsto: 400 g polohrubé […]
  • Anatomie pro výtvarníkyAnatomie pro výtvarníky Anatomie pro výtvarníky je kniha vytvořená umělci pro umělce a představuje dynamický vizuální záznam základních charakteristik a tvůrčích možností ztvárnění lidského těla. Kniha obsahuje více než 200 ilustrací. Brož.., 208 str., 167 x 230 […]
  • Vanilková omáčkaVanilková omáčka Suroviny: 1 nastrouhaný vanilkový lusk, 1-2 žloutky, 3-4 lžičky moučkového cukru, 250 ml mléka, 1 lžička bramborového škrobu Postup: Žloutky utřeme s vanilkou a cukrem. V hrnci svaříme více než polovinou mléka. Zbytek studeného mléka […]
 

Leave a Reply

MojeGalanterka