výtvory.cz | hobby, kreativní tvoření, recepty

Čepička s John Deerem

výtvory.cz | hobby, kreativní tvoření, recepty | Hobby, kreativní tvoření, recepty

18.07.2011 Publikoval(a) (892)
Rubrika: Háčkování, Soutěže

Materiál: 1/2 příze Camilla 5054 + zbytky bavlnek na vyšívání
Kamila Turková, Toužim
Zařazeno do soutěže o 300,- Kč

Přečtěte si také:

  • Zdobenie skleneného tanieraZdobenie skleneného taniera Postup pri práci: Tanier robíme zospodu - najprv lepidlom na servítkovú techniku prilepíme servítku (lepidlo dáme na tanier, priložíme servítku a postupne nanášame lepidlo aj na servítku tak, aby sa celá prilepila ). Necháme chvíľu […]
  • Zvířátka z kaštanůZvířátka z kaštanů Suroviny: Kaštany, šípky, zrníčka kukuřice, kuličky z květů lípy, skořápky kaštanů, žaludy, jeřabiny, lísteček z lípy, párátka, špejle, tavná pistole Jednotlivé postupy: Ježek: Na kaštan za pomocí tavné pistole nalepíme jednotlivá […]
  • Růžičky z krepového papíruRůžičky z krepového papíru Potřebují se: dvě barvy krepových papírů (růžová a vanilková), nůžky, kancelářský koník. Pokud budeme přišívat květiny na oblečení, tak i jehla a niť. Při výrobě kytiček jsme využily: kruhových vystřihovánek (tzn. výchozí tvar je […]
  • Kapiová pomazánkaKapiová pomazánka 250 g měkkého tvarohu, 50 g másla, 1 červená kapie, 1 menší cibule, sůl. Všechny suroviny společně rozmixujeme, osolíme podle potřeby, mažeme na plátky tmavého chleba a zdobíme snítkou petrželky.
  • Svačinka nejen pro dětiSvačinka nejen pro děti Suroviny: Jablíčka, med, skořice, kousek másla, bílý jogurt Postup: Množství surovin volíme podle počtu strávníků. Očistíme jablíčka, nakrájíme na kousky, osladíme medem, posypeme skořicí, přidáme kousek másla a na 10 minut dáme do […]
  • Salát z čínského zelí s rajčaty a kukuřicíSalát z čínského zelí s rajčaty a kukuřicí Suroviny: 1 čínské zelí, 15 cherry rajčátek, 1 konzerva sterilované kukuřice, trochu drceného kmínu, sůl, pepř, čerstvá petrželka, bazalka, majoránka, co máme doma k dispozici, 2 vařejná vejce, 1lžíce olivového oleje, 1 lžička cukru, 1 […]
 

Leave a Reply

MojeGalanterka