výtvory.cz | hobby, kreativní tvoření, recepty

Česká máma 2012

výtvory.cz | hobby, kreativní tvoření, recepty | Hobby, kreativní tvoření, recepty

03.09.2012 Publikoval(a) (1 060)
Rubrika: Zprávy

Česká máma je anketa, ve které hlasují rodiče o nejoblíbenější značky a prodejce zboží pro kojence, batolata a předškoláky (0-6 let). Zvolte i Vy v každé kategorii značku, kterou považujete za nejoblíbenější a hrajte o 3000 Kč a další ceny.

Více na www.ceskamama.cz

Přečtěte si také:

  • Jablečná povidlaJablečná povidla Velice ráda bych Vám zde nabídla recept na Jablečná povidla, jejíž autorkou je paní Mgr. Zuzana Kobíková, autorka skvělé Bezlepkové kuchařky nejen pro celiaky. Zde najdete recept i záznam rozhovoru z rádia Vlna […]
  • Hovory s řezníkem – Kuchařka pro dceru z masa a kostíHovory s řezníkem – Kuchařka pro dceru z masa a kostí Kuchařka pro dceru je tu potřetí! Tentokrát vychází vstříc všem nesmělým dcerám, sestrám, snachám, vnučkám či přítelkyním, které pokládají maso za velkou kuchařskou výzvu. Jak se zbavit ostychu z pultu s masem a jak si vybrat ten […]
  • Vločkové řezy sousedky DášiVločkové řezy sousedky Dáši Vzpomínku na naši sousedku Dášu mám ale navždycky spojenou hlavně s jejími vločkovými řezy. Přinesla nám je ochutnat v době, kdy se u nás v Čechách z vloček moc nepeklo – ani já jsem takový moučník vůbec neznala. Na rozdíl od jiných […]
  • Návod na háčkovanou podložku pod hrnečekNávod na háčkovanou podložku pod hrneček Potřebujeme: jakoukoliv přízi ,  háček, nůžky Postup: 12 DS do stahovacího očka. 2 DS do každého oka (24 ds). 2 DS do prvního oka, 1 DS do dalšího (36 DS). 2 DS do prvního oka, 1 DS do dalšího, 1 DS do dalšího (48 […]
  • Valentýn bez růžových plyšákůValentýn bez růžových plyšáků Valentýn je hezký svátek a je milé, když si při této příležitosti lidé vyjádří svou lásku a darují si navzájem nějakou pozornost. Když dostanete k Valentýnovi růžového plyšáka poprvé, budete to brát jako milou pozornost, když už máte, ale […]
  • Pečená treska s bílou omáčkouPečená treska s bílou omáčkou Suroviny: 300-400g tresky (filé), olej na pečení, 1/4 l mléka, 1 lžíce krájené míchané zeleniny (čerstvé kořeninové nebo mražené), 20g másla, 25g mouky, 100g čerstvých žampiónů, 1 lžíce kyselé smetany, mletý býlí pepř, muškátový oříšek, […]
 

Leave a Reply

MojeGalanterka