výtvory.cz | hobby, kreativní tvoření, recepty

Domácí kečup s jablky

výtvory.cz | hobby, kreativní tvoření, recepty | Hobby, kreativní tvoření, recepty

10.09.2020 Publikoval(a) (2 873)
Rubrika: Zavařujeme

rajcataSuroviny:

2 kg zralých rajčat, 25 dkg jablek, 25 dkg cibule, 3 dkg soli, 15 dkg krystalového cukru, 4 lžíce octa, ¼ lžičky mleté skořice, 1 lžička sladké papriky, 5 hřebíčků.

Postup:

Vše nakrájíme, dusíme, přidáme sůl, cukr, koření a dusíme zvolna asi hodinu. Přepasírujeme a dodusíme ještě dle potřeby do zhoustnutí. Plníme do skleniček a zavaříme při 85 C asi 20 minut.

Přečtěte si také:

  • KREATIV PODZIM 2019: Prodejní výstava pro tvořivé se blížíKREATIV PODZIM 2019: Prodejní výstava pro tvořivé se blíží Oblíbená prodejní výstava Kreativ Podzim nabídne návštěvníkům 3 dny plné inspirace ve 3 výstavních prostorách a více než 180 vystavovatelů, kteří návštěvníkům představí pestrou škálu materiálů ke tvoření a také to nejlepší ze své tvorby. […]
  • EnkaustikaEnkaustika Malování horkým voskem Enkaustika, výtvarné využití horkých barevných vosků, je technika s tisíciletou tradicí. Její evropské (moderní) pojetí doznává v posledních několika letech velké obliby zejména díky novým pomůckám, které se […]
  • Vánoční číslo ONA VÍ č. 6Vánoční číslo ONA VÍ č. 6 Těšíte se na Vánoce a advent? Na výzdobu, vůni skořice a světlo svíček? Nechejte se inspirovat novým vydáním časopisu Ona Ví. Klasické číslo Ona ví je spojeno s krásnými svátky roku. Užijme si společně magické období od adventu až […]
  • Základy pletení 1 – Knitting basicsZáklady pletení 1 – Knitting basics Nahození ok, pletení hladce a obrace, krajové oko, lícový žerzej. http://www.youtube.com/watch?v=I289l8A203Y Continental basic knit stitches. Photography, editing, knitting: Jitka Fischerová Music: Bruce H. McCosar
  • Křenová omáčkaKřenová omáčka Suroviny: lžíce másla, 3 lžíce hladké mouky, 1/4 l kysané smetany, citron, křen, sůl, cukr Postup: Z másla a mouky připravíme světlou jíšku, zalijeme ji vývarem z masa a necháme vařit. Nakonec takto připravenou omáčku zjemníme kysanou […]
  • Kokosové „Rafaelo“Kokosové „Rafaelo“ Suroviny: 200 g kokosové moučky 2 dl slazeného kondenzovaného mléka loupané mandle Postup: Z kokosu a mléka vypracujeme hmotu a necháme ji vychladit. Do kousků vtlačíme mandli a zakulatíme. Obalíme v kokosu.
 

Leave a Reply

MojeGalanterka