výtvory.cz | hobby, kreativní tvoření, recepty

Draci snadno a rychle

výtvory.cz | hobby, kreativní tvoření, recepty | Hobby, kreativní tvoření, recepty

21.09.2012 Publikoval(a) (1 171)
Rubrika: Knihy

Co mají had, indián a ryba společného? Umějí létat! Pokud byste chtěli něco namítat, brzy se přesvědčíte o opaku. V této knize najdete draky originálních i klasických tvarů, které se dají snadno vyrobit a zaručeně vzlétnou již při tom nejmenším závanu větru.

Úžasná kniha s návody, jak si vytvořit toho nejkrásnějšího draka je k zakoupení zde

Přečtěte si také:

  • Biokuchařka Hanky Zemanové, 2. vydáníBiokuchařka Hanky Zemanové, 2. vydání Biokuchařka je ojedinělá kniha s vynikajícím obsahovým zpracováním a atraktivními fotografiemi. Naučí vás zařazovat do jídelníčku biopotraviny; vždyť bio není jenom zrní či vegetariánská strava, biojídlo může být zdravé a chutné pro celou […]
  • Nový speciál pro maminkyNový speciál pro maminky Plánujete miminko nebo jste již v očekávání? Chcete se o svém požehnaném stavu co nejvíce dozvědět a nevíte kde tyto informace hledat? Redakce internetového magazínu www.MojeBrisko.cz pro Vás připravila Speciál, který je určen pro všechny […]
  • Anýz v naší kuchyniAnýz v naší kuchyni Koření anýzu jsou malé kuličky, plody rostliny dorůstající do výšky asi 0,6 metru, jež se pěstuje především v Indii, jižním Rusku a Střední Americe, ve Španělsku, Indii, Turecku, Mexiku, na Slovensku i u nás na jižní Moravě. Chuť anýzu je […]
  • Velká kniha lidových obyčejů a nápadů pro šikovné ruce na celý rokVelká kniha lidových obyčejů a nápadů pro šikovné ruce na celý rok Kniha vás seznámí s nejvýznamnějšími svátky a lidovými obyčeji celého roku. Zároveň v ní najdete řadu užitečných nápadů k výrobě zvykoslovných předmětů: na jaře si upletete velikonoční pomlázku, v létě uvijete svatojánský věnec z lučního […]
  • Rybízový koláč s drobenkouRybízový koláč s drobenkou Suroviny: 350g polohrubé mouky, 1 prášek do pečiva, 1 vanilkový cukr, 1 vejce, ¼ l mléka, 5 lžic oleje, kůra z omytého citrónu. Drobenka: 150g másla, 2 lžíce moučkového cukru, 2 lžíce hrubé mouky, špetka skořice Postup: Všechny soruviny […]
  • Háčkování – nahození prvního okaHáčkování – nahození prvního oka http://www.youtube.com/watch?v=a8mFz2wyw3k
 

Leave a Reply

MojeGalanterka