Ona Ví a první číslo roku 2020 již k dostání Nový rok klepe na dveře a s ním i nová dávka inspirace k tvoření. A kdo ještě nemá tip na dárek, může kreativní časopis Ona Ví věnovat jako předplatné.
V tomto zimním čísle je pro Vás připraveno mnoho veselých aranží a dekorací pro […]
Dušený kapr s karotkou Suroviny: 1 kg kapra, 12 dkg másla,sůl, pepř, muškátový oříšek, 1 dcl smetany, 1 dkg hladké mouky, 1 citrón, zelená petržel, karotka, cibule
Postup: Kapra nakrájíme na dílky, osolíme, opepříme a pomoučíme. Po obou stranách jej opečeme na […]
Anýz v naší kuchyni Koření anýzu jsou malé kuličky, plody rostliny dorůstající do výšky asi 0,6 metru, jež se pěstuje především v Indii, jižním Rusku a Střední Americe, ve Španělsku, Indii, Turecku, Mexiku, na Slovensku i u nás na jižní Moravě. Chuť anýzu je […]
Kuřecí čtvrtky na Moravance Suroviny :
4 kuřecí čtvrtky
2 skleničky Moravanky (nebo jiné, obdobné sterilované zeleninové směsi)
sůl, mletá paprika, grilovací koření, česnek
Postup:
Kuřecí čtvrtky okořeníme klasicky - jako pečené kuře (kdo je jak zvyklý). Do pekáče […]
Retro bačkůrky pro batolata Dnes přináším jeden osvědčený návod pro začátečníky na bačkůrky, který je upravený na miminkovskou velikost.
Pokud Vám zvolená velikost nevyhovuje, návod je tak jednoduchý, že můžete lehce poopravit na aktuální velikost tlapky Vašeho […]
Kynuté koláčky s tvarohem a povidly Suroviny:
1000 g polohrubé mouky, 50 g droždí, 500 ml vlažného mléka, 150 g moučkového cukru, 1 lžičku cukru krystal, 1 vanilkový cukr, špetka soli, 4 žloutky, 150 g másla, 1 lžíce rumu, domácí povidla, kůra z jednoho citronu.
Na […]
Chcete zde mít odkaz nebo upoutávku na vaše web-stránky? Napište nám vzkaz na email info(z)vytvory.cz
Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.Souhlasím