výtvory.cz | hobby, kreativní tvoření, recepty | Hobby, kreativní tvoření, recepty
Máte rádi jahody? Hledáte stále nové a nové recepty, jak zpracovat toto výtečné ovoce? Nebaví Vás hledat po různých kuchařkách a internetových stránkách? Redakce internetového magazínu o vaření a zdravé výživě www.ZdravaVyziva.info pro Vás připravila Jahodový receptář.
Najdete zde informace, jaký význam mají jahody v našem jídelníčku, jak je lze využít, dále i užitečné informace o lesních jahodách, ale hlavně mnoho skvělých tipů na recepty z jahod. Jsou řazeny podle rubrik – dobroty z jahod pro dospělé, pro děti, nápady, jak konzerovat jahody, také recepty na rolády, dorty, polévky, bábovky a mnoho dalších.
Receptář si můžete zdarma stáhnout zde:
http://www.zdravavyziva.info/?page_id=77
Líbil se Vám náš Jahodový receptář? Pošlete ho svým známým emailem či na facebooku, vytiskněte si jej a uchovejte pro příští jahodovou sezonu.
Máte i vy nějaký recept na jahodové dobroty? Podělte se s námi. Zašlete jej na email: lenka.step@post.cz. Rádi jej publikujeme. Těšíme se.
Přečtěte si také:
Nejlevnější outfit 🙂 Skvělý outfit do 500 Kč!
Proč utrácet více? 🙂 Máme přece šikovné ruce! 🙂
Zdroj: www.potvor.cz
Můj nákup:
Pánské rifle-nadměrná velikost 48, ZLEVNĚNO na 139 Kč v Kiku
Dámské pruhované tričko, […]
Speciál o vaření a zdravé výživě je tu!! Vaříte rádi, hledáte stále inspiraci? Chcete vařit z dostupných potravin, klasická česká jídla, ale občas si dáte jáhly, cizrnu nebo červenou čočku? Nebaví Vás pročítat různé internetové diskuze a probírat se hromadou kuchařek? Odpověděli […]
Jahodový receptář pro každého Máte rádi jahody? Hledáte stále nové a nové recepty, jak zpracovat toto výtečné ovoce? Nebaví Vás hledat po různých kuchařkách a internetových stránkách? Redakce internetového magazínu o vaření a zdravé výživě www.ZdravaVyziva.info pro […]
Jablečný koláč Suroviny:
500 g jablek, 4 lžíce rumu, 125 g ořechů, 250 g másla, 1 vanilkový cukr, 250 g moučkového cukru, 4 vejce, 200 g polohrubé moky, 1 prášek do pečiva, 2 lžíce kakaa, 1 lžíce skořice, tuk a hrubá mouka na vymazání a vysypání […]
Krémová brokolicová polévka s cizrnou Suroviny:
½ brokolice, 1 brambor, 1 mrkev, 100 cizrny, kousek celeru, 1 cibule, špetka strouhaného muškátového oříšku, sůl, 100 ml smetany, 2 lžíce olivového oleje
Postup:
Cizrnu si večer namočíme do studené vody a necháme ji přes noc. […]
Zabaione zapečené s ovocem 4 porce
Massive Attack
Teardrop
Zabaione je vynikající italský dezert, který se připravuje ze žloutků, vína a cukru. Opět se tu ukazuje, že i kombinace pouze tří surovin může skončit skvělým výsledkem. Existuje celá škála variací – s […]