výtvory.cz | hobby, kreativní tvoření, recepty

Malované nádobí

výtvory.cz | hobby, kreativní tvoření, recepty | Hobby, kreativní tvoření, recepty

28.07.2013 Publikoval(a) (328)
Rubrika: Knihy, Tvoření s dětmi

malovane nadobiVelký výběr ozdob hrníčků, misek, talířů a dalšího nádobí. Veselé figurky se malují nejprve konturou a pak pestře vybarví barvami na porcelán. Malované nádobí se zalíbí jistě každému.

Koupit zde: http://www.anagramsro.cz/malovane-nadobi-x1200

 

Přečtěte si také:

  • Kakaové zákuskyKakaové zákusky Těsto: 6 vajec 120 g krystalového cukru 25 g kakaa 90 g mouky špetka prášku do pečiva Náplň: 250 g změklého másla 300 g moučkového cukru 1 balíček vanilkového pudinku 3,5 dl mléka 80 g strouhaného kokosu Zdobení: 120 g strouhaného […]
  • Sedlácký obrázekSedlácký obrázek Dnes málo dětí ví jak je to vlastně na poli. Tímto obrázkem jsme si to krásně předvedli. Co budeme potřebovat: tvrdý papír, odstřižky tapet, odstřižky barevných papírů, lepidlo, miska, voda, vykrajovací formička na těsto ve tvaru […]
  • VelikonoceVelikonoce Jak dlouho a proč se vlastně slaví Velikonoce? Jaké církevní zvyky a zvyklosti jsou s nimi spojeny? Jak našim předkům běžel čas od masopustu až k Božímu hodu velikonočnímu a především k pomlázce o Velikonočním pondělí? Z pestrého obsahu […]
  • Česnekový chlébČesnekový chléb Suroviny: 300 ml vody, 2 lžíce oleje, 1 lžička cukru, 2 lžičky soli, 250 g hladké mouky, 150 g celozrnné špaldové mouky, 100 g celozrnné žitné mouky, 1 lžička kmínu, 1 lžíce otrub, 1 lžička sušeného droždí, 5 - 6 rozmačkaných stroužků […]
  • Soutěž o vstupenky na veletrh DĚTSKÁ PLANETA 2014Soutěž o vstupenky na veletrh DĚTSKÁ PLANETA 2014 Pojďte s námi soutěžit o vstupenky na veletrh hraček, her a dětských potřeb. Termín trvání soutěže: do 13.11.2014 ... poté budou vylosováni výherci, kteří správně odpoví na otázku. Co je potřeba pro účast v […]
  • Zelňačka se šťouchanými bramboryZelňačka se šťouchanými brambory 4–5 porcí The Prostitutes Sunshine Zelňačka je skvělá česká polévka, na kterou se podle mě dost často zapomíná – je to velká škoda, jelikož je z hlediska přípravy naprosto jednoduchá a chuťově výborná i druhý den, když se přes noc […]
 

Leave a Reply

MojeGalanterka