výtvory.cz | hobby, kreativní tvoření, recepty

Mezi zvířátky

výtvory.cz | hobby, kreativní tvoření, recepty | Hobby, kreativní tvoření, recepty

19.10.2013 Publikoval(a) (412)
Rubrika: Knihy

mezi zviratkyVtipné motivy zvířátek s plastickými efekty. Od jednodušších po složitější s přesnými předlohami v originální velikosti.

Koupit zde:  http://www.anagramsro.cz/mezi-zviratky-x1211

Přečtěte si také:

  • Moderní quillingModerní quilling Tradiční technika quillingu znovu ožívá. Z úzkých papírových proužků vzniká stáčením, tvarování a lepením množství základních tvarů, které se v různých kombinacích promění ve fascinující motivy. Spirály, listy, slzy, úponky a květy ozdobí […]
  • Ořechový mazanec ze špaldové moukyOřechový mazanec ze špaldové mouky Velikonoční svátky se blíží a už určitě přemýšlíte, jaké dobroty letos připravíte. Napadlo Vás udělat si mazanec ze špaldové mouky? Nevíte jak na to? Tradiční mazanec letos trochu jinak, špaldová celozrnná mouka proč? Suroviny: 300 […]
  • Háčkované ozdobyHáčkované ozdoby Mix háčkovaných ozdob na čepičky a oděv, byla použitá vlna ÁJA, spotřeba nebyla tak velká. Ozdůbky dělám na zakázku pro jednu šikovnou paní, která je pak přišívá na své krásné čepičky. Mix háčkovaných ozdob, vlna značky ÁJA, bylo […]
  • SangriaSangria Suroviny: 3 oloupané broskve-2 hrušky-1 pomeranč-150 g kuliček hroznového vína-kousek celé skořice-1l vychlazené minerálky s citr. příchutí- 7dl vychlazeného červeného vína-2.5 dl pomerančového džusu-2dl bílého rumu Postup: Ovoce omyjeme, […]
  • Kytičky z organzy do vlasů či na sakoKytičky z organzy do vlasů či na sako Potřebujeme: kousky organzy různých barev barevné korálky silon nebo niť a jehlu spínací špendlík, sponku nebo gumičku svíčku Návod: Z organzy vystříháme kolečka různých velikostí. Na jednu kytičku potřebujeme 6 - 9 […]
  • Čokoládové rohlíčkyČokoládové rohlíčky Suroviny: 210 g hl. mouky, 20 g kakaa, 70 g ml. cukru, 40 g ml. ořechů, 140 g tuku, skořice, citr. kůra, vanilka Postup: Vypracovat těsto, upéct ve formičkách, nahoru nastříkat krém a máčet do čokolády. Krém: 2 vejce, 100 g ml. […]
 

Leave a Reply

MojeGalanterka