výtvory.cz | hobby, kreativní tvoření, recepty

Návod na háčkovanou podložku pod hrneček

výtvory.cz | hobby, kreativní tvoření, recepty | Hobby, kreativní tvoření, recepty

podlozka pod hrnecekPotřebujeme: jakoukoliv přízi ,  háček, nůžky

Postup:

12 DS do stahovacího očka.

2 DS do každého oka (24 ds).

2 DS do prvního oka, 1 DS do dalšího (36 DS).

2 DS do prvního oka, 1 DS do dalšího, 1 DS do dalšího (48 DS).

DS, 2 řet.oka, jedno oko předch.řady vynech., DS….opakujeme až do konce.

Obháčkujeme krátkým sloupkem.

Poslední řadu tvoří tzv. račí sloupky.

 

 

Přečtěte si také:

  • Rychlá buchta s rebarborouRychlá buchta s rebarborou Suroviny: 2 hrnky polohrubé mouky, 1 prášek do pečiva, 3 vejce, hrnek cukr moučky, půl hrnku oleje, hrnek mléka, rebarbora, skořicový cukr. Postup: Nejdřív si očistím a nakrájím rebarboru, dám do hrnce, zasypu skořicovým cukrem a dám na […]
  • Letní plážové vlnyLetní plážové vlny Léto je v plném proudu - ten pravý čas oživit účes:) Toto video Vám ukáže jak rychle a jednoduše vytvořit zajímavé vlny, které dodají Vašemu vzhledu jiskru. Na pláži či kdekoli u vody s nimi budete vypadat sexy a neodolatelně. Děkujeme, […]
  • Vyhodnocení soutěže PLHA 7/2011Vyhodnocení soutěže PLHA 7/2011 S počtem 63 hlasů (3 + 60) vyhrála Kamila Turková, Toužim Soutěžní výtvor: Čepička s John Deerem Gratulujeme k vítězství!
  • Vařím s láskou a Klub celiakie Brno v pořadu Sama doma Vařím s láskou a Klub celiakie Brno v pořadu Sama doma V pátek 30. 9. 2011 byli hosty pořadu Sama doma také Zuzana Kobíková za Vařím s láskou a Dalibor Ježorek, předseda Klubu celiakie Brno. Pokud jste pořad neviděli, máte možnost sledovat jej online zde, ovšem recept na vídeňský řízek bez […]
  • Vyhlášení výherců soutěže s MojeGalanterka.czVyhlášení výherců soutěže s MojeGalanterka.cz Soutěž skončila, blahopřejeme vylosovaným výherkyním! Věřte, že je nám nesmírně líto, že vás nemohlo vyhrát více, přestože jste po tom velmi toužili, ale nebojte, brzy vás čekají další soutěže o ceny, tak se máte na co těšit. Děkujeme, […]
  • Pečený králík ve smetanové omáčce s mrkvíPečený králík ve smetanové omáčce s mrkví Suroviny: 1 rozporcovaný králík, 3 velké mrkve, 300 ml smetany, grilovací koření, sůl, kousek másla Postup: Rozporcujeme si králíka, důkladně omyjeme, dáme do pekáčku, osolíme, přidáme grilovací koření, kousek másla, nadrobno nakrájenou […]
 

Leave a Reply

MojeGalanterka