výtvory.cz | hobby, kreativní tvoření, recepty

Obrácený francouzský cop neboli holandský cop

výtvory.cz | hobby, kreativní tvoření, recepty | Hobby, kreativní tvoření, recepty

24.08.2012 Publikoval(a) (7 753)
Rubrika: Krása (video)

Dnes máme pro Vás video na přání – pletení francouzského copu. Ale ne obyčejného, avšak trochu neobvyklého, tedy obráceného. Tento účes můžete využít například do školního, či kancelářského prostředí. Doufáme, že se Vám tento tutoriál líbí a děkujeme, že nás sledujete 🙂

Music by Michelle Shaprow – Floating on the moon

Přečtěte si také:

  • Šíplata – dobrota pro mlsné jazýčkyŠíplata – dobrota pro mlsné jazýčky Suroviny: brambory vařené 8 -10, 7 lžic krupičky, sůl, 2-3 vejce, ½ l mléka, máslo na pomaštění. Postup: Brambory nastrouháme, přidáme krupičku, vejce, sůl, mléko a rozetřeme na vymaštěný plech, po upečení roztrháme na kousky, […]
  • Háčkování – nahození prvního okaHáčkování – nahození prvního oka http://www.youtube.com/watch?v=a8mFz2wyw3k
  • LEGO Legends of Chima – nový magický světLEGO Legends of Chima – nový magický svět Vše o soupeřících zvířecích kmenech a jejich hledání zdroje vzácné energie CHI LEGO® Legends of Chima™ spojuje zábavu stavění s hraním rolí, dovednostmi a soutěživou hrou Zcela nová vozítka Speedorz™ urychlují děj Nové […]
  • Pečená treska s bílou omáčkouPečená treska s bílou omáčkou Suroviny: 300-400g tresky (filé), olej na pečení, 1/4 l mléka, 1 lžíce krájené míchané zeleniny (čerstvé kořeninové nebo mražené), 20g másla, 25g mouky, 100g čerstvých žampiónů, 1 lžíce kyselé smetany, mletý býlí pepř, muškátový oříšek, […]
  • Pangasius v bramborákuPangasius v bramboráku Suroviny: 600 g filetů z pangasia koření na ryby olej sůl těsto: 2 lžíce hladké mouky 4 stroužky česneku 600 g brambor drcený kmín, majoránka, 2 vejce sůl Postup: Filety rozdělíme na čtyři porce, vetřeme do nich sůl s kořenící směsí a […]
  • Losos s bylinkamiLosos s bylinkami Suroviny: 4 porce lososa, 1 šálek zakysané smetany, 2 lžíce másla, 1 malá cibule, 2 lžíce sekaného kopru, 1 lžička sekaného tymiánu, sůl, pepř. Postup: Smícháme smetanu, rozpuštěné máslo, nakrájenou cibuli, kopr, tymián, osolíme, […]
 

Leave a Reply

MojeGalanterka