výtvory.cz | hobby, kreativní tvoření, recepty

Pomazánka z ředkviček

výtvory.cz | hobby, kreativní tvoření, recepty | Hobby, kreativní tvoření, recepty

02.04.2020 Publikoval(a) (734)
Rubrika: Pomazánky

1 svazek ředkviček, 150 g tvarohu, 2 lžíce zakysané smetany, bylinková sůl, sekanou petrželku, řeřichu. Ředkvičky důkladně omyjeme, nastrouháme na tenké plátky. Vše důkladně zamícháme, mažeme na celozrnný chléb, či rohlík.

Přečtěte si také:

  • Rajčatová omáčka na zimuRajčatová omáčka na zimu Letní měsíce jsou ve znamení dovolených a odpočinku, ale na druhé straně patří k náročným měsícům pro všechny zahrádkáře a pěstitele ovoce a zeleniny. Dřina kterou jste na svém zahrádce či skleníku celé jaro a začátek léta zažívali se vám […]
  • Můj milý deníčku – Řekni, jsem krásná?Můj milý deníčku – Řekni, jsem krásná? Jmenuju se Jamie a do svého deníčku si zapisuju všechno, co se zrovna děje. Mimo jiné taky novinky z naší školy. Naprostým "hitem" se v jídelně stala čtvrteční sekaná, brr. Doufám, že ji brzo vyškrtnou! Zpracovat referát na nějakou […]
  • Tvoření dárků s barvou Fantasy PrismeTvoření dárků s barvou Fantasy Prisme Velmi jednoduché a přitom efektní tvoření šperků a dalších předmětů s barvou Fantasy Prisme, která veškerou práci udělá za vás :). Potřebujeme barvu a podklad na který budeme barvit - vhodné jsou výlisky ze skla, kovu, překližky či […]
  • Celerovo – mrkvová pomazánka pro celou rodinuCelerovo – mrkvová pomazánka pro celou rodinu Suroviny: 1 větší mrkev, 1 menší celer, 30g majonézy – můžeme nahradit 2 lžícemi zakysané smetany, pro není majonéza příliš vhodná, 150g nízkotučného tvarohu, sůl, pepř, citronovou šťávu a mandarinky na ozdobu. Postup: Celer a mrkev […]
  • Lodičky ze skořápek ořechůLodičky ze skořápek ořechů Materiál: skořápky ořechů, kulatá párátka, zbytky barevných papírů, svíčka, nádoba, lepidlo Do prázdné skořápky nakapeme svíčkou vosk. Do částečně zatuhlého vosku zapíchneme párátko, to bude stožár loďky. Na to navlékneme, nebo […]
  • MazanecMazanec Víte něco z historie o pečení mazance? Mazanec je u nás nejstarším velikonočním pečivem a byl původně bez cukru. Peče se ze stejného těsta jako vánočka. Pekl se vždy na Bílou sobotu spolu s beránky. Záleželo pro koho byl mazanec určen, […]
 

Leave a Reply

MojeGalanterka