výtvory.cz | hobby, kreativní tvoření, recepty

Pomazánka z tvarohu

výtvory.cz | hobby, kreativní tvoření, recepty | Hobby, kreativní tvoření, recepty

08.06.2016 Publikoval(a) (570)
Rubrika: Pomazánky

Recept na výrobu domácího tvarohu najdete v příspěvku  Recept na výrobu domácího tvarohu podle kamarádky Jany. 8

Suroviny: 100g domácího tvarohu, 1 konzerva tuňáka, 2 lžíce plnotučné hořčice, trochu soli, trochu drceného kmínu, 1 tavený sýr nebo žervé, 2 vařená vejce.

Postup: Všechny suroviny řádně promícháme, vejce nastrouháme, dochutíme solí a drceným kmínem a podáváme s pečivem a zeleninou.

 

Přečtěte si také:

  • Návod na háčkovaného medvídkaNávod na háčkovaného medvídka Potřebujeme: jakoukoliv bavlněnou přízi, háček, nůžky, knoflíčky na oči, výplň do hraček (PES kuličky), jehla Postup:  Hlava:  Uháčkujeme 6 KS do stahovacího očka. Do každého KS předchozí řady háčkujeme 2 KS (12 KS). Do […]
  • Háčkované papučkyHáčkované papučky Háčkované papučky jako od babičky. Velké cca 27cm.
  • Rychlý meruňkový koláčRychlý meruňkový koláč Suroviny: 4 vejce, 300 g polohrubé mouky, 1 dcl oleje, 100 ml mléka, 250 g cukru krystal Drobenka: 2 lžíce másla, špetka skořice, 2 lžíce moučkového cukru, 2 lžíce polohrubé mouky. Postup: Žloutky utřeme s cukrem do pěny, […]
  • Masoví  šneci ze špaldové moukyMasoví šneci ze špaldové mouky Suroviny: 100 špaldové hladké mouky, 200 hladké mouky,  1 lžíce olivového oleje, 1 vejce, špetka soli, 150 ml vlažné vody, 1 lžička cukru, 1 kostka kvasnic, 1 klobása, 1 plátek pečeného masa, kečup, oregano, 2 žloutky na potření, 2 […]
  • Dubnové vydání časopisu ONA VÍDubnové vydání časopisu ONA VÍ Je příjemné se nadechnout svěžího jarního vzduchu, vyrazit ven a přinést si přírodní dekorace pro kreativní tvoření. Ve třetím čísle časopisu Ona Ví se můžete těšit na květinovou kouli, jednoduchou kolekci pleteného oblečení, […]
  • Sušené třešněSušené třešně Začátek prázdnin je ve znamení dozrávání třešní. Využijte tyto velice zdravé a výtečné plody vaší zahrádky. Třešně sušíme buď celé a nebo vypeckované. Neodpeckované plody spaříme ponořením do horké vody na 15 až 30 vteřin. Třešně necháme […]
 

Leave a Reply

MojeGalanterka