výtvory.cz | hobby, kreativní tvoření, recepty

Postav si …

výtvory.cz | hobby, kreativní tvoření, recepty | Hobby, kreativní tvoření, recepty

25.02.2014 Publikoval(a) (260)
Rubrika: Zprávy

lego_duplo_postav_si_zviratka

LEGO® DUPLO®: Produkty pro batolata:

  • Nová loďka pro batolata do vany zaručí zábavu při koupání
  • Jednoduchá stavebnice se zvířátky rozvíjí kreativitu batolat po koupání

10567_lego_duplo_pro_batolata_postav_si_lodku10567 Sada pro batolata – Postav si loďku

Koupání ve vaně získá zcela nový rozměr, když při něm děti budou moci stavět čluny LEGO® DUPLO®. Zábavu ještě umocní zvířátka jako je červený králíček a roztomilé medvídě a navíc další veselé kostky. Dále je tu okno, oblouk, kostky s potiskem a možnost postavit si strom nebo malé domečky pro zvířátka. Tyto extra velké kostky LEGO® DUPLO® v jasných a pestrých barvách skvěle padnou do zvídavých prstíků a pro batolata jsou báječným vstupem do světa tvořivého stavění.

Věk: 11/2 – 3

10573_lego_duplo_pro_batolata_postav_si_zviratka10573 Postav si zvířátka

S touto zábavnou sadou Postav si zvířátka uvedete své dítě do světa zvířátek, plného tvořivého a zábavného stavění! Použijte inspirativní kartičky a pomozte svému malému tvůrci sestavit žirafu, králíčka, pejska či červíka – každé zvířátko má svou typickou barvu. Pak se s nimi vydejte do světa nekonečných herních možností.

Věk: 11/2 – 5

  • Další LEGO DUPLO stavebnice pro batolata:

10561_lego_duplo_zacatecnicka_sada_pro_batolata10561 Začátečnická sada pro batolata

Nechte své dítě objevovat, hrát si a tvořit se zbrusu novou sadou LEGO® DUPLO® Začátečnická sada pro batolata! Extra velké LEGO® DUPLO® kostky představují skvělý způsob, jak přiblížit zábavné stavění batolatům. Tato sada čítající 37 dílků obsahuje potištěné kostky a kostky s motivem očí, které jsou plně kompatibilní s klasickými DUPLO kostkami a prvky. Víko boxu lze rovněž použít jako podložku ke stavění.

Věk: 11/2 – 3

10554_lego_duplo_tahaci_hracky_pro_batolata10554 Tahací hračky pro batolata

Nechte své malé dítě objevovat, hrát si a tvořit se zbrusu novými Tahacími hračkami k sestavení pro batolata. Extra velké LEGO® DUPLO® kostky představují skvělý způsob, jak přiblížit zábavné stavění batolatům. Tato sada 15 pestrobarevných kostek a prvků obsahuje tahací vozík, obtisky a extra velké kostky. Všechny extra velké prvky jsou plně kompatibilní se standardními LEGO kostkami a prvky.

Věk: 11/2 – 3

10553_lego_duplo_moje_prvni_staveni_pro_batolata10553 Moje první stavění pro batolata

Pomozte svému dítěti objevovat, hrát si a tvořit se zbrusu novými kostkami Postav a hraj si pro batolata! Tyto extra velké LEGO® DUPLO® kostky představují skvělý způsob, jak přiblížit zábavné stavění batolatům. Tato sada 17 kostek a prvků v jasných barvách, s nimiž se velmi snadno manipuluje, obsahuje 3 okenní kostky, roztomilého medvídka a další kostky, které jsou plně kompatibilní se standardními LEGO kostkami a prvky. Víko krabice lze rovněž použít jako podložku ke stavění.

Věk: 11/2 – 3

 

Leave a Reply

MojeGalanterka