výtvory.cz | hobby, kreativní tvoření, recepty

Pozvánka na výstavu

výtvory.cz | hobby, kreativní tvoření, recepty | Hobby, kreativní tvoření, recepty

19.03.2012 Publikoval(a) (730)
Rubrika: Zprávy

Přijďte se podívat na moji tvorbu v rámvi výstavy kreslených obrázků a háčkované dekorace při akci Velikonoce v muzeu, kde také uvidíte i škrábaná vajíčka. Výstava kreslených obrázků autorky Dupynová Věrka se bude konat v době od 24.3.2012 do 29.4.2012, v prostorách muzea v Žarošicích. Srdečně zvou autorka a pořadatelé.

Přečtěte si také:

  • Kouzlo perníčkůKouzlo perníčků Zveme vás na krásné, líbezné, malované perníčky, patřičně navoněné kořením. Pustíme se společně do jejich výroby. Připravíme těsto a polevu ideální konzistence, nejprve si zkusíme zdobit sušenky, abychom hotové perníčky ve tvaru koleček, […]
  • Fazolová pomazánkaFazolová pomazánka Suroviny: 1 cibule, 100 g vařených fazolí, 1 kostka droždí, 3 lžíce namočených ovesných vloček ve vodě, 50 g tavený sýr, sůl, koření Postup: Na oleji zpěníme cibuli, přidáme droždí a opékáme, dokud nezačne houstnout. Přidáme uvařené […]
  • Pletení z papíruPletení z papíru
  • Zeleninová polévka s jáhly pro celou rodinuZeleninová polévka s jáhly pro celou rodinu Suroviny: mrkev, celer, petržel, hrášek, pórek zelenina dle vaší chuti, co máte k dispozici 4 lžíce jáhel 1 vejce 2 lžíce olivového oleje kousek hovězího masa písmenka – těstoviny do polévky, nudle sůl, bobkový list, 2 kuličky […]
  • Vařím s láskou: RACIO Rýžové vločky v receptech bez lepku, mléka, vajecVařím s láskou: RACIO Rýžové vločky v receptech bez lepku, mléka, vajec Při vaření bez lepku, mléka, vajec dokáží RACIO rýžové vločky nahradit těstovinu do polévky, zahustit palačinkové těsto či polévku, zjemnit chuť luštěnin, a můžete z nich připravit i důstojnou náhradu mléka. Jak na to se dočtete ve […]
  • Vanilkové rohlíčkyVanilkové rohlíčky Suroviny: 500 g hladké mouky 350 g másla 6 žloutků 200 g mletých vlašských ořechů 150 g vanilkového cukru cukr moučka na obalení kůra z jednoho citrónu Postup: Máslo necháme změknout. Přidáme žloutky, cukr, prosátou mouku a mleté […]
 

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

MojeGalanterka