výtvory.cz | hobby, kreativní tvoření, recepty

Rajčatový salát s řapíkatým celerem

výtvory.cz | hobby, kreativní tvoření, recepty | Hobby, kreativní tvoření, recepty

20.06.2020 Publikoval(a) (451)
Rubrika: Ovoce | zelenina

Suroviny:

300g rajčat, 40 g řapíkatého celeru, 20 loupaných tykvových semínek – 2 lžíce, citronová šťáva, sůl, čerstvá bazalka, rozmarýn, petrželka

Postup:

Rajčata rozkrájíme na výseče, řapíkatý celer na plátky. Posypeme jemně posekanými bylinkami, zakapeme citrónovou šťávou, mírně osolíme. Zdobíme tykvovými semínky.

Zdroj: Vegetariánská strava v léčbě diabetu, Maxdorf, Praha 2013

Přečtěte si také:

  • Tvořit se dá ze všeho! VánoceTvořit se dá ze všeho! Vánoce Od různých druhů papíru, přes korálky, dřevo a vlnu, až po slané a perníkové těsto a mnoho dalšího – tvořit se dá ze všeho! Malí i velcí najdou v knize na 200 veselých nápadů k Adventu, Vánocům, Silvestru nebo paní Zimě. Designérka a […]
  • Velikonoční inspiraceVelikonoční inspirace Velikonoce se blíží, tak jsem pro vás uháčkovala pár krásných romantických vajíček. Dají se dozdobit i malými kuřátky nebo korálky. A k velikonocům patří i obyčejná vajíčka, já si je trochu upravila. Jsou malovaná i s čepičkami. A […]
  • Háčkovaná aplikace andílkaHáčkovaná aplikace andílka Potřebujeme: bavlněnou přízi (v mém případě Catty),  háček, nůžky, jehla, korálek na dozdobení Postup: Hlava: 12 dlouhých sloupků do stahovacího očka (magické oko, stahovací kruh). Ukončíme pevným okem. Tělo: 3 řetízková […]
  • Domácí tavený sýr z tvarohuDomácí tavený sýr z tvarohu Recept na výrobu domácího tvarohu najdete v příspěvku  Recept na výrobu domácího tvarohu podle kamarádky Jany.  Ještě jeden recept na výrobu sýra jsem nedávno našla v jedné diskuzi a velice mě zaujal. Tak ho můžete také vyzkoušet. […]
  • Háčkované papučkyHáčkované papučky Háčkované papučky jako od babičky. Velké cca 27cm.
  • Nutela ze švestekNutela ze švestek Suroviny: 2000 g vypeckovaných švestek, 300 g cukru krystalu, 2 vanilkové cukry, 3 lžíce kakaa, 2 vanilkové pudingové prášky, 1 lžička kyseliny citrónové. Postup: Švestky omyjeme, vypeckujeme, dáme do hrnce a povaříme. Necháme […]
 

Leave a Reply

MojeGalanterka