výtvory.cz | hobby, kreativní tvoření, recepty

Svačinka nejen pro děti

výtvory.cz | hobby, kreativní tvoření, recepty | Hobby, kreativní tvoření, recepty

31.10.2012 Publikoval(a) (734)
Rubrika: Moučníky a dezerty, Vaříme dětem

Suroviny: Jablíčka, med, skořice, kousek másla, bílý jogurt

Postup: Množství surovin volíme podle počtu strávníků. Očistíme jablíčka, nakrájíme na kousky, osladíme medem, posypeme skořicí, přidáme kousek másla a na 10 minut dáme do mikrovlné trouby. Podáváme se lžící jogurtu. je to dobrota, která bude chutnat malým, ale i velkým strávníkům.

Autor: Eva Štětinová, šéfredaktorka časopisu Babybook

Přečtěte si také:

  • Květnové číslo časopisu Ona VíKvětnové číslo časopisu Ona Ví Číslo plné barev a originálních nápadů, kterými nás inspiruje nejen příroda, ale i vše kolem nás. Další novinky pro šikovné ruce najdete v květnovém čísle časopisu Ona Ví. V časopise naleznete pokračování školy šití, kde si […]
  • Brokolicová polévka pro naše nejmenšíBrokolicová polévka pro naše nejmenší Suroviny: 3 malé kousky brokolice 1 brambor trochu mletého kmínu 2 lžíce bílého jogurtu 1 lžička olivového oleje 2 lžičky kukuřičné mouky 250 ml vody Postup: Do hrnce dáme vodu a na kostky nakrájený brambor, povaříme. Přidáme 3 […]
  • Úžasný deník – Tom Gates – Geniální nápady (většinou)Úžasný deník – Tom Gates – Geniální nápady (většinou) A je to tady zase – právě jsem dostal naprosto geniální nápad! Což se mi stává každou chvíli. Marcus si taky myslí, že má dobré nápady, ale... většinou to stojí za houby. Když pak přijde strejda Kevin s tím, že je machr úplně na všechno, […]
  • Základy pletení 2 – Knitting basicsZáklady pletení 2 – Knitting basics Vroubkovaný vzor, patent, zakončení. http://www.youtube.com/watch?v=lq7GP27VVfo Basic knit patterns. Continental knitting. Photography, editing, knitting: Jitka Fischerová Music: Bruce H. McCosar
  • Hovězí líčka na víněHovězí líčka na víně Hovězí líčka, dříve zatracovaná část hovězího, dnes delikatesa, která se vrací do restaurací. Patří k jednomu z nejjemnějších mas. Tuk částečně odstraníme, menší části necháme. Upravují se tzv. brazírováním. Braising je metoda spojující […]
  • Hrachová polévka se špenátemHrachová polévka se špenátem Suroviny: 250 g hrachu, kousek celeru, sůl, 4 stroužky česneku, 2 lžíce kukuřičné mouky, mražený listový špenát, 1 lžičku sušené majoránky. Postup: Hrách si namočíme přes noc do studené vody. Vodu ráno scedíme a dáme hrách vařit. Uvaříme […]
 

Leave a Reply

MojeGalanterka