výtvory.cz | hobby, kreativní tvoření, recepty

Třešňový koktejl

výtvory.cz | hobby, kreativní tvoření, recepty | Hobby, kreativní tvoření, recepty

12.07.2012 Publikoval(a) (688)
Rubrika: Nápoje, Ovoce | zelenina

Suroviny:
3 cl třešňové šťávy, 7 cl smetany, 2 až 3 třešně, 2 až 3 kostky ledu

Postup:
Do šejkru vložíme led a necháme jej asi 30 sekund v šejkru, aby jej ochladil. Odlijeme vodu, která se vytvořila z ledu, přidáme šťávu a smetanu. Obsah krátce, ale intenzívně protřepáme. Kokltejl slijeme do sklenek, do kterých jsme před tím vložili po 1 čerstvé třešni.

Přečtěte si také:

  • Vepřové nudličky na orientálním kořeníVepřové nudličky na orientálním koření Suroviny: 500 g zadního vepřového masa, 1 cibule, 2 lžíce olivového oleje, 1 lžička orientálního koření. Můžete použít směs přímo hotovou nebo si udělat vlastní. Toto koření obsahuje sladkou papriku, koriandr, kurkumu, černý pepř, zázvor, […]
  • FERRERO ROCHEFERRERO ROCHE Suroviny: 100% tuk 2 kakaové pudinky 2 lžíce kakaa 1 slazené kondenzované mléko strouhané ořechy nebo kokos. Postup: Rozehřejeme 100% tuk lukana. Do vlažného tuku zamícháme 2 kakaové pudinky,2 lžíce kakaa,1 slazené mléko-salko.Z vychladlé […]
  • Čepice pro velkéČepice pro velké Světle modrá žíhaná čepice. Obvod hlavy cca 50cm, výška 20cm.
  • Návod na háčkovanou aplikaci medvědí hlavičkyNávod na háčkovanou aplikaci medvědí hlavičky Potřebujeme: bavlněnou přízi, háček, nůžky, jehlu Postup:  Hlava: 5 řetízkových ok spojíme do kruhu. Do vzniklého kroužku háčkujeme 18 DS. Do každého DS předchozí řady uháčkujeme 2 DS (celkem máme 32 DS). Poslední řada - tvoříme […]
  • Šijeme na panenkyŠijeme na panenky Kniha Šijeme na panenky je jedinečná publikace edice Šikovné ruce, která je určena pro všechny zručné milovníky štíhlých panenek. Naleznete zde přes čtyřicet jednoduchých střihů na tyto panenky, které zvládnou ušít i začátečníci. Každý […]
  • Rajčatový salát s řapíkatým celeremRajčatový salát s řapíkatým celerem Suroviny: 300g rajčat, 40 g řapíkatého celeru, 20 loupaných tykvových semínek - 2 lžíce, citronová šťáva, sůl, čerstvá bazalka, rozmarýn, petrželka Postup: Rajčata rozkrájíme na výseče, řapíkatý celer na plátky. Posypeme jemně […]
 

Leave a Reply

MojeGalanterka