výtvory.cz | hobby, kreativní tvoření, recepty

Velká japonská kuchařka

výtvory.cz | hobby, kreativní tvoření, recepty | Hobby, kreativní tvoření, recepty

11.04.2013 Publikoval(a) (572)
Rubrika: Kuchařky

velka_japonska_kucharkaPrvní velká japonská kuchařka v České republice!

Nechte se inspirovat oblíbenými recepty této asijské kuchyně. Pod vedením čtyř nejlepších japonských kuchařů, kteří působí v České republice, zvládnete přípravu sushi i japonských specialit krok za krokem. Návody jak připravit ryby, rýži, zeleninu a výběr kuchyňského náčiní doplňují další důležité rady a informace. Všechny recepty připravíte ze surovin, které jsou snadno dostupné v obchodní síti v ČR.

Doporučuje Tomio Okamura

Knihu můžete zakoupit zde www.fragment.cz

Přečtěte si také:

  • Ovesné sušenky s ovocemOvesné sušenky s ovocem 24 sušenek o průměru 5 cm Suroviny: tuk na potření plechu 10 vypeckovaných datlí 6 lžic koncentrátu ovocné šťávy 2 lžíce rostlinného oleje 1 a ½ šálku ovesných vloček 1 šálek rozinek ¼ až ½ šálku sekaných ořechů ¼ až ½ lžičky […]
  • Dobrá pomazánka na chlebíčkyDobrá pomazánka na chlebíčky Suroviny: 2 vejce, 100 g šunkového salámu, 1 menší cibule, 2 tavené sýry nebo 4-5 trojúhelníčků taveného sýra, 1-2 lžíce majolky, 1 lžička hořčice. Postup: Na velmi malé kostičky nakrájíme šunkový salám, cibuli a vejce uvařená natvrdo. […]
  • Rudé krasaviceRudé krasavice Máte-li staré onošené polobotky - určitě nevyhazovat! Budeme totiž dělat jejich "obrození"! 🙂 Opravdu stačí jen málo a vaše staré botičky mohou dostat nový kabát... Tak tohle byly kdysi  moje nejoblíbenější polobotky, […]
  • Kakaová buchta bez vajec a mlékaKakaová buchta bez vajec a mléka Suroviny: 1,5 hrnku polohrubé mouky, 0,75 hrnku krystalového cukru, 1 vanilkový cukr, 1 lžička prášku do pečiva, špetka soli, 1 lžička instantní kávy, 3 lžíce kakaa, 1 lžička octa, 6 lžic oleje, 1 hrnek vlažné vody Postup: V míse […]
  • Lahodný hruškový koláč s mascarponeLahodný hruškový koláč s mascarpone 1 kus Phantogram When I'm Small Ovoce a mascarpone si na talíři opravdu rozumí. Ať už použijete hrušky, jablka nebo broskve – vždycky je výsledek ohromující. Tenhle dezert se hodí ke všem významným chvilkám a obzvláště ženy a dívky […]
  • Mandle v čokoláděMandle v čokoládě Suroviny: 150 g mandlí, 150 g mléčné čokolády, 50 g másla Postup: Oloupané mandle nakrájíme nebo nastrouháme na nudličky a na pánvi do zlatova upečeme. Nad parou rozpustíme máslo s čokoládou a vymícháme. Odstavíme, vmícháme opražené […]
 

Leave a Reply

MojeGalanterka