výtvory.cz | hobby, kreativní tvoření, recepty

Vepřové plátky na žampionech

výtvory.cz | hobby, kreativní tvoření, recepty | Hobby, kreativní tvoření, recepty

13.05.2012 Publikoval(a) (661)
Rubrika: Omáčky, Vepřové

Suroviny:

300 g žampiónů, 500 g vepřové kotlety, olivový olej, 2 lžíce plnotučné hořčice, 1 cibule, drcený kmín, sůl, pepř, majoránka, 2 lžíce hladké mouky, voda

Postup:

Na olivovém oleji si osmažíme cibulku dozlatova, přidáme na plátky nakrájenou kotletu, restujeme 10 minut, přidáme nadrobno nakrájené žampióny a hořčici, osolíme, opepříme, přidáme drcený kmín, zalijeme vodou, dusíme, až je maso hotové. Zahustíme hladkou moukou a vodou. Provaříme ještě 10 minut. Jako přílohu volíme rýži a zeleninový salát.

Přečtěte si také:

  • Tvarohová buchtaTvarohová buchta Suroviny na spodní vrstvu: 300 g hladké mouky, 1/4 prášku do pečiva, 100 g másla, 100 g cukru, 1 vejce, trochu kakaa, 5 lžic mléka. Suroviny na náplň: 500 g tvarohu ve vaničce, vanilkový cukr, 1 vanilkový puding, 200 ml […]
  • Ovocný salátOvocný salát Suroviny: 8 kiwi, 2 jablka, zavařené hrušky s nálevem, 1 lžíce citrónové šťávy, špetka skořice Postup: Všechny plody umyjeme pod tekoucí vodou. Kiwi oloupeme a nakrájíme na drobné kousky. Jablka okrájíme, pokapeme citronovou šťávou, […]
  • Vyhlášení výherců soutěže s Havana ClubVyhlášení výherců soutěže s Havana Club Soutěž skončila, blahopřejeme vylosovaným výhercům! Je nám líto, že vás nemohlo vyhrát více, ale nebojte, brzy vás čekají další soutěže o ceny, tak se máte na co těšit. Děkujeme, že jste se opět zapojili - jsme rádi, že vás naše […]
  • Soutěžní foto: šatičkySoutěžní foto: šatičky Šatičky pro dvouletou holčičku.
  • Háčkování – reliéfní dlouhé sloupky píchané zepředu a zezaduHáčkování – reliéfní dlouhé sloupky píchané zepředu a zezadu http://www.youtube.com/watch?v=HZ1EPQWFaB0
  • Rybí balíčkyRybí balíčky Suroviny: 4 mražené filety z tresky, 2 pórky, malá konzerva hrášku, 150ml zakysané smetany, lžíce nasekaného čerstvého kopru, sůl, bílý pepř Postup: Rybu osolíme, trošku opepříme, pórky podélně rozřízneme a co nejjemněji nakrájíme. […]
 

Leave a Reply

MojeGalanterka