výtvory.cz | hobby, kreativní tvoření, recepty

Vybarvovačky: Princezny

výtvory.cz | hobby, kreativní tvoření, recepty | Hobby, kreativní tvoření, recepty

05.02.2014 Publikoval(a) (227)
Rubrika: Knihy

vybarvovacky-princeznyKreslíš s chutí a máš ráda pohádky?
32 krásných princezen čeká jen na tebe a tvou fantazii.
Vybírej barvy, vybarvuj a bav se!

K zakoupení zde: www.fragment.cz

Přečtěte si také:

  • Svetřík pro čtrnáctidenní vnučkuSvetřík pro čtrnáctidenní vnučku Svetřík pro čtrnáctidenní vnučku mé kolegyně. Je ze světle žluté příze DORA. Použila jsem 1 klubíčko a na housenku zbytky příze KATKA. (Michaela P., Kralupy nad Vltavou) Zařazeno do soutěže o 300,- Kč
  • Návod na háčkované srdíčkoNávod na háčkované srdíčko Co potřebujeme: klubíčko bavlněné příze (Camilla, Catania, Limone, Nela, Lenka, prostě co zrovna máte) háček č. 2,5 (případně menší, pokud méně utahujete) - není záhodno, aby bylo srdíčko háčkované volně, potřebujeme co nejmenší […]
  • Mámo, táto, tvořte se mnou!Mámo, táto, tvořte se mnou! Kniha nabízí tři desítky projektů pro společné tvoření rodičů s dětmi. Obsahuje náměty na společnou tvorbu dárků, sestavování rodinného rodokmenu, tvorbu originálních dekorací, přípravu narozeninových oslav, mramorování, zapichovaný […]
  • Návod na háčkovanou aplikaci tučňákaNávod na háčkovanou aplikaci tučňáka Potřebujeme: jakoukoliv přízi, háček, nůžky, jehla, nit na přišití (já nechávám u aplikace delší šňůrku a tou přišívám) Postup:  Tělo: 12 DS do magického kroužku - tímto předejdeme velké dírce uprostřed kruhu. Do každého DS z […]
  • Pařížský salátPařížský salát Suroviny: 200 g měkkého salámu, 100 g sladkokyselých sterilovaných okurek  2 - 3 ks, 1/2 malé cibule, 3 lžíce sterilovaného hrášku, 150 - 200 g majonézy, 1/2 lžičky hořčice, sůl, mletý pepř, worcester, ocet, trochu cukru dle […]
  • Drožďová polévka s vejcem a krupicíDrožďová polévka s vejcem a krupicí Suroviny: ½ kostky droždí, 1 vejce, 2 lžíce dětské krupičky, 1 mrkev, kousek celeru, sůl, vegeta bez glutamátu, kousek másla, mražený hrášek, bylinky – petržel, bazalka, majoránka dle chuti na ozdobení. Postup: Na másle orestujeme […]
 

Leave a Reply

MojeGalanterka