výtvory.cz | hobby, kreativní tvoření, recepty

Vyhodnocení soutěže PLHA 7/2011

výtvory.cz | hobby, kreativní tvoření, recepty | Hobby, kreativní tvoření, recepty

10.08.2011 Publikoval(a) (539)
Rubrika: Soutěže

S počtem 63 hlasů (3 + 60) vyhrála Kamila Turková, Toužim
Soutěžní výtvor: Čepička s John Deerem

Gratulujeme k vítězství!

Přečtěte si také:

  • Kokonek pro miminka: na focení nebo pro radost?Kokonek pro miminka: na focení nebo pro radost? Kokonek na focení miminek je v podstatě jedna velká homeles čepice. Když jsem byla v jedné třetině háčkování, ano, přiznávám, zkusila jsem si ho na hlavu a musím přiznat, že to vůbec nevypadalo špatně :), každopádně, původní záměr […]
  • Rybízový koláč s drobenkouRybízový koláč s drobenkou Suroviny: K výrobě tohoto koláče budete potřebovat 4 vejce, 1 hrnek cukru krystal, 1 vanilkový cukr, 1 lžíci rumu, ¾ hrnku oleje, 4 lžíce mléka a 2 hrnky polohrubé mouky. Na drobenku pak máslo, strouhaný kokos, polohrubou mouku, […]
  • Oblékačky – zábava pro malé slečnyOblékačky – zábava pro malé slečny Super zábava pro malé parádnice. Vyber oblečení, doplňky a navrhni, jak by měla vypadat skutečná hvězda. Jednotlivé modely jednoduše upravuj podle nálady nebo příležitosti. Na oslavu, do kina nebo jen tak k vodě? S více než stovkou […]
  • Háčkovaná kytičkaHáčkovaná kytička Uháčkujeme 6 řetízkových ok. Spojíme do kruhu pevným okem. Do vzniklého kruhu vháčkujeme 10 krátkých sloupků a spojíme pevným okem. Teď budeme háčkovat jednotlivé lupínky květu. Uháčkujeme 3 řetízkové oka […]
  • Květákové placičkyKvětákové placičky Suroviny: 1 květák 6 lžic polohrubé mouky špetka soli 2 vejce olej na smažení Postup: Květák uvaříme v osolené vodě. Jakmile je uvařen do poloměkka, vytáhneme jej z vody a necháme okapat. Studený květák rozmačkáme […]
  • Dušený kapr s karotkouDušený kapr s karotkou Suroviny: 1 kg kapra, 12 dkg másla,sůl, pepř, muškátový oříšek, 1 dcl smetany, 1 dkg hladké mouky, 1 citrón, zelená petržel, karotka, cibule Postup: Kapra nakrájíme na dílky, osolíme, opepříme a pomoučíme. Po obou stranách jej opečeme na […]
 

Leave a Reply

MojeGalanterka