výtvory.cz | hobby, kreativní tvoření, recepty

Zelenina a ovoce

výtvory.cz | hobby, kreativní tvoření, recepty | Hobby, kreativní tvoření, recepty

12.10.2013 Publikoval(a) (1 084)
Rubrika: Knihy, Pěstujeme

zelenina a ovoceKlasická zahradnická příručka je vybavená podrobnými návody, které jsou doplněné instruktážními snímky, případně kresbami. Praktické tabulky shrnují postup jednotlivých prací. Přehledně provedená publikace s  kvalitní úpravou a perfektním obrazovým doprovodem.

Koupit zde: http://www.bux.cz/knihy/132645-zelenina-a-ovoce.html

Přečtěte si také:

  • Hovězí líčka na víněHovězí líčka na víně Hovězí líčka, dříve zatracovaná část hovězího, dnes delikatesa, která se vrací do restaurací. Patří k jednomu z nejjemnějších mas. Tuk částečně odstraníme, menší části necháme. Upravují se tzv. brazírováním. Braising je metoda spojující […]
  • Návod na háčkovanou kytičkuNávod na háčkovanou kytičku Potřebujeme: jakoukoliv přízi (zbytečků mám vždycky dost),  háček, nůžky, jehla, korálek na dozdobení nebo třeba knoflíček, stužka Postup: Pět krátkých sloupků spojíme do kruhu. Do vzniklého kroužku háčkujeme: DS, řetízkové oko […]
  • Jahodové řezy s tvarohemJahodové řezy s tvarohem Suroviny: Na těsto: 6 žloutků, 6 bílků, 6 lžic pískového cukru, 2 lžíce oleje, 5 lžic polohrubé mouky, 1 lžíce kakaa, jahody Krém: 500 g tučného tvarohu, 1 vanilkový cukr, 2 lžíce moučkového cukru, 1 lžíce rumu Želé: 100 ml jahodového […]
  • Uzená makrela zapečená s rýžíUzená makrela zapečená s rýží Suroviny: Uzená makrela, rýže, máslo, rajčata, muškátový oříšek, pepř, sůl, rajčata, vajíčko, strouhaný sýr, mléko. Postup: Rýži uvaříme ne úplně do měkka. Zapékací mísu nebo pekáček vymažeme máslem. Na dno dáme vrstvu napůl uvařené […]
  • Jak si vyrobit domácí klimatizaciJak si vyrobit domácí klimatizaci https://www.youtube.com/watch?v=HxSLbpAwibg
  • Jablečný závin z tvarohového těstaJablečný závin z tvarohového těsta Suroviny: 250 g měkkého tvarohu – může být ve vaničce i v alobalu, 250 g hladké mouky, 250 g másla, jablka, vanilkový cukr, skořice, trochu strouhanky, soli. Velice jednoduché suroviny i příprava. Je lepší dělat z dvojnásobné dávky. […]
 

Leave a Reply

MojeGalanterka