výtvory.cz | hobby, kreativní tvoření, recepty

Ze starého nové

výtvory.cz | hobby, kreativní tvoření, recepty | Hobby, kreativní tvoření, recepty

21.08.2017 Publikoval(a) (485)
Rubrika: Knihy, Na prodej

Přesvědčte se, že ne vše staré se musí vyhodit a i v těch nejobyčejnějších věcech se skrývá kouzlo, které s trochou odvahy dokážete objevit i vy. Tak do toho!

Mimo jiné na vás čeká:
• vznešená patina
• vintage styl
• plastické efekty
• nadčasové povrchy
• originální techniky zvládnutelné
i pro naprosté laiky
• recyklace a renovace pro každého
• postupy krok za krokem doplněné o fotografie

Autor knihy: Lucie Dvořáková

Knihu zakoupíte na www.albatrosmedia.cz.

Přečtěte si také:

  • MinimazanceMinimazance K Velikonocům bezesporu patří mazance. Ráda bych Vám představila recept na malé mazance. Ocení ho jistě děti i Vám budou moc chutnat. Pojďte se tedy inspirovat. Suroviny: 500 g polohrubé mouky, 100 g moučkového cukru, 1 vanilkový […]
  • Skořicové pletánkySkořicové pletánky Suroviny: 300 g hl. mouky, 200 g pol. mouky, 50g másla, 50g pískového cukru, špetka soli, 2 lžičky sušeného droždí, 3 žloutky, 220 ml mléka, lžíce rumu, skořicový cukr nebo moučkový cukr, olej na smažení Postup: Z mléka, kvasnic […]
  • Likér pro dámyLikér pro dámy Suroviny: 0,5 l rumu, 3 hvězdičky badyánu, 1 vaniliový cukr, půl citrónu, půl pomeranče Postup: Do vhodné nádoby nalijeme rum, vsypeme vanilkový cukr, přidáme půlku dobře omytého citrónu včetně kůry nakrájeného na plátky a půlku […]
  • Zapečené brambory s vepřovým masem a králičími játryZapečené brambory s vepřovým masem a králičími játry Suroviny: 800 g brambor, 500 g vepřového masa, 1 ks králičích jater, 1 cibule, 2 lžíce olivového oleje, 1 lžička sladké papriky, sůl dle chuti, hrst listového špenátu, 200 ml smetany ke šlehání, 2 plátky másla, drcený kmín. Postup: […]
  • Nehtový speciál – Tropický západ slunceNehtový speciál – Tropický západ slunce Barvy západu slunce jsou nádherné. Nechte se inspirovat dalším tutoriálem tentokrát zaměřeným na nehty. Zkrášlete Vaše ruce nevšedním způsobem. Poradíme Vám zajímavé tipy a triky letošního […]
  • Jak udělat chutný třešňový džem?Jak udělat chutný třešňový džem? Džemy vyrábíme z čerstvého upraveného ovoce svařením s cukrem za přidání pektinových látek na rosolovitou konsistenci. Džemy mají přirozenou kusovitost ovoce oproti marmeládám. Ovoce musí být pekně vybarvené a dozrálé. Přezrálé ovoce […]
 

Leave a Reply

MojeGalanterka